Fernandocosta i Midas Alonso són dos artistes que actuaran en Crudo, el nou festival de rap que tindrà lloc a València

Crudo és un festival de rap que se celebrarà durant un dia a València, concretament el 16 de setembre, en l'espai de Marina Sur. Aquest festival té com a objectiu reunir a destacats artistes del gènere per a oferir un esdeveniment únic i emocionant per als amants de la música rap

21 de abril de 2023 Redacció Redacció
640cb031-a662-3b04-96c8-67787360a6ec

És emocionant veure com el festival Crudo aplega un cartell de rappers tan destacats com Fernandocosta, Midas Alonso, Delaossa, Al Safir, Nadal015 i Santa Salut. Amb aquesta varietat d'artistes reconeguts i emergents, el festival promet ser una gran experiència per als amants de la música rap a València.

The Music Republic, l'empresa organitzadora del festival, és coneguda per la seua experiència en la gestió d'esdeveniments musicals destacats a nivell nacional, com l'Arenal Sound, el FIB, el Viña Rock i el Festival de les Arts, entre d'altres. Això ens fa confiar en la seua capacitat per a organitzar un festival exitós i emocionant com Crudo.

Amb Marina Sur com a escenari, el festival tindrà un entorn únic i l'esperit del rap s'imprimirà en cada racó de l'esdeveniment. És genial veure com es promou i dona suport a la cultura del rap a València, i com aquest tipus d'esdeveniments contribueixen a consolidar la ciutat com un punt de referència per a la música i la cultura urbana.

Estic segur que el festival Crudo serà una experiència inoblidable per als assistents i una oportunitat per a celebrar la diversitat i l'expressió artística del rap.

Lo más visto