Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Fernandocosta i Midas Alonso són dos artistes que actuaran en Crudo, el nou festival de rap que tindrà lloc a València

Crudo és un festival de rap que se celebrarà durant un dia a València, concretament el 16 de setembre, en l'espai de Marina Sur. Aquest festival té com a objectiu reunir a destacats artistes del gènere per a oferir un esdeveniment únic i emocionant per als amants de la música rap

Cultura - Música 21/04/2023 Redacció Redacció
640cb031-a662-3b04-96c8-67787360a6ec

És emocionant veure com el festival Crudo aplega un cartell de rappers tan destacats com Fernandocosta, Midas Alonso, Delaossa, Al Safir, Nadal015 i Santa Salut. Amb aquesta varietat d'artistes reconeguts i emergents, el festival promet ser una gran experiència per als amants de la música rap a València.

The Music Republic, l'empresa organitzadora del festival, és coneguda per la seua experiència en la gestió d'esdeveniments musicals destacats a nivell nacional, com l'Arenal Sound, el FIB, el Viña Rock i el Festival de les Arts, entre d'altres. Això ens fa confiar en la seua capacitat per a organitzar un festival exitós i emocionant com Crudo.

Amb Marina Sur com a escenari, el festival tindrà un entorn únic i l'esperit del rap s'imprimirà en cada racó de l'esdeveniment. És genial veure com es promou i dona suport a la cultura del rap a València, i com aquest tipus d'esdeveniments contribueixen a consolidar la ciutat com un punt de referència per a la música i la cultura urbana.

Estic segur que el festival Crudo serà una experiència inoblidable per als assistents i una oportunitat per a celebrar la diversitat i l'expressió artística del rap.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter