Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Final amarga per a l'UBE L'illa Grau

Aquest dissabte es van disputar les semifinals de la Fase Final SM2 2023.

Esports 23/04/2023 Redacció Redacció
5e3413ce-2c37-e25f-bddd-968c6509ad9d

L'UBE L'illa Grau es va enfrontar al Cisneros Alter VB en el seu últim passet per a aconseguir l'anhelat objectiu de la temporada, aconseguir l'ascens a Superliga. Cavalli va comptar amb el seu 7 de gala protagonitzat per Daniel Herrera, Óscar Prada de Conflent, Agustín Bruschini, Nahuel Ossola, Lázaro Amorós, Luis Linares i Álvaro Mateu. D'altra banda el Cisneros dirigit per Matías Guidolin inicia les semifinals amb Francisco Rodríguez, Adrián Oliva, Francisco Duque, Eduardo Álvarez, Ignacio Roberts, Erik Costa i Marcel Caralt en el terreny de joc.

El partit va començar amb el marcador igualat, amb una graderia totalment bolcada amb el partit. De cara a meitat de set el Cisneros Alter es va distanciar 3 punts, no obstant això no va ser un impediment perquè els de Cavalli igualaren el set poc després. L'esforç i la lluita no va ser suficient per a fer-se amb el primer set que es van emportar els visitants en un marcador de 19 a 25.

El segon set va rodar amb la mateixa dinàmica que el primer, punts llargs i marcadors molt igualats. Malgrat saber que el camí no anava a ser fàcil no va haver-hi cap impediment perquè els xics amb l'ajuda de la graderia que no es va ensorrar en cap moment. El set va seguir igualat acabant amb 26 a 24 a favor dels visitants. 

Malgrat notar una certa desesperació per la falta de resultats la graderia va continuar animant als de Cavalli demostrant confiança en l'equip que partit a partit a demostrat el nivell que té. El inici del primer set es va donar amb un marcador en contra, la qual cosa va ser determinant perquè, davant la decepció dels locals, el tercer i últim set se l'emportaren els de Guidolín.

Finalment el Cisneros Alter es va convertir en el segon equip que passa a la final de la Fase Final SM2 2023 al costat de Cableworld Villena Petrer i que per tant es converteixen en equips de Superliga Masculina per a la temporada 2023/24. De la mateixa forma l'Almendralejo Extremadura i el UBE L'illa Grau disputaran diumenge pel 3r i 4t quedandose a les portes de l'ascens.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter