Rafa Simó ha reivindicat que Castelló "sí que compta" des que Ximo Puig és president de la Generalitat Valenciana, destacant que les inversions a la ciutat s'han triplicat des del 2015

El cap de llista a les Corts del PSPV per Castelló ha reunit la candidatura autonòmica per a establir l'estratègia que seguiran per a "continuar avançant i consolidar a la província el canvi iniciat fa huit anys"

General 22 de abril de 2023 Redacció Redacció
Reunion-PSPV-PSOE-candidatura-autonomica_29

Les declaracions de Rafa Simó, cap de llista a les Corts pel PSPV-PSOE per Castelló, ressalten la importància de la candidatura socialista com la millor representant de la ciutadania, amb el president Ximo Puig com a referència sensible a les necessitats de la província. Simó destaca que des de 2015, any en què Puig va assumir el càrrec de president del Consell, les inversions a la província s'han triplicat en comparació amb el darrer pressupost del PP.

El cap de llista subratlla que aquest any s'han assignat 177 milions d'euros per a projectes d'interès a la província, en contrast amb els 55 milions pressupostats huit anys enrere. Això demostra, segons Simó, que ara la província compta i ha experimentat una millora significativa.

En la reunió amb els candidats autonòmics, Simó enfatitza que el PSPV-PSOE és l'únic projecte que defensa les majories, l'estabilitat social i el creixement econòmic. Destaca els avenços en el sistema de benestar, amb un reforçament de la sanitat i la dignificació de l'educació pública, així com la creació d'ocupació i la millora de les condicions de vida dels ciutadans.

Simó remarca el compromís feminista del Partit Socialista i l'esforç per aconseguir la igualtat real entre homes i dones. Esmenta el Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista com a iniciativa per eradicar aquesta problemàtica i protegir les víctimes.

Finalment, Simó destaca l'atenció que el partit presta als joves, amb solucions per als seus problemes, com les ajudes al lloguer i el transport públic gratuït.

Te puede interesar
Lo más visto