L'Escola Infantil de Morella ha anunciat l'obertura del període de preinscripció per al curs 2023-2024

Per a formalitzar la preinscripció a l'Escola Infantil de Morella per al curs 2023-2024, és necessari presentar la documentació requerida a les oficines de l'ajuntament durant el període establert, que va del 27 d'abril al 19 de maig

Educació 25 de abril de 2023 Redacció Redacció
2023-04-24 Escola Infantil

L'Escola Infantil de Morella està preparant el curs 2023-2024 i ha anunciat l'obertura del termini de preinscripció, que s'ha establert entre el 27 d'abril i el 19 de maig. Per formalitzar la preinscripció, és necessari presentar la documentació requerida a les oficines de l'ajuntament. Aquesta documentació inclou fotocòpies compulsades dels DNI dels progenitors, del llibre de família i de la targeta SIP de l'alumnat. També és necessari un informe de salut en cas de patir malalties cròniques.

Un cop finalitzada la preinscripció, es procedirà a formalitzar la matrícula per al nou curs. A més, s'obriran les sol·licituds d'ajudes a l'escolarització d'educació infantil del primer cicle amb el Bo Infantil. Està previst convocar una reunió per a explicar el procediment que cal seguir per sol·licitar aquestes ajudes quan les bases estiguen disponibles.

L'Escola Infantil de Morella acull xiquetes i xiquets d'entre zero i dos anys, ja que a partir d'aquesta edat van al CEIP Mare de Déu de Vallivana. El servei d'escola infantil està disponible per a l'alumnat a partir de sis mesos d'edat. El curs de l'Escola Infantil s'estén fins al 31 de juliol. L'alumnat està distribuït en tres aules diferents, i l'inici del curs es realitza de manera escalonada durant la primera setmana de setembre. A més, s'ofereix el servei de menjador per a aquells alumnes que porten la carmanyola.

Te puede interesar
Lo más visto