Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Les dues escoles ambaixadores de les comarques de Castelló visiten el Parlament Europeu

General 28/04/2023 Redacció Redacció

Una vintena dels alumnes de les escoles Ambaixadores del Parlament Europeu a les comarques de Castelló, l'IES Llombai de Borriana i La Consolación de Castelló, han visitat durant aquesta setmana el Parlament Europeu, la Comissió Europea i la Delegació de la Comunitat Valenciana en Brussel·les.

Aquesta iniciativa ha estat organitzada pel centre Europe Direct de Castelló, de la Diputació de Castelló. L’alumnat ha estat acompanyat pel diputat de Relacions Internacionals, Pau Ferrando, per tal de conéixer de primera mà els valors de la UE i els estats en democràcia de la mà d'eurodiputats valencians.

Te puede interesar

_DSC7539

La Diputació haja aprovat un conveni de 150.000 euros per a promocionar turísticament els pobles de l'Alt Palància que van resultar afectats per l'incendi de l'any 2022.

Redacció
General 16/05/2023

aquesta aportació de 150.000 euros prové del Patronat Provincial de Turisme i serà gestionada per la Mancomunitat Intermunicipal de l'Alt Palància. Aquesta col·laboració entre diferents institucions demostra un esforç conjunt per a reforçar el sector turístic en aquesta zona i ajudar a compensar els efectes negatius de l'incendi sobre l'economia local.

JUST_ALCALDES AFECTADOS IIFFVILLANUEVA VIVER1

Gabriela Bravo informa els responsables dels municipis afectats per l'incendi de Villanueva de Viver de la immediata posada en marxa de l'oficina tècnica postemergència

Redacció
General 05/04/2023

La titular d'Interior ha detallat que, una vegada creada l'oficina, “el personal tècnic es desplaçarà als diferents municipis i serà la Generalitat la institució que aportació l'equip de peritatge, que haurà de realitzar al més prompte possible les avaluacions de danys en infraestructures públiques i privades danyades a causa del foc”.

Lo más visto

Newsletter