Les Paelles de Nules són una tradicional festa que aplega milers de persones cada any.

A les Paelles de Nules, l'entreteniment musical i les actuacions en directe són una part important de l'esdeveniment.

General 30 de abril de 2023 Redacció Redacció
IMG_5935

La Festa de les Paelles de Nules és una celebració que reuneix a més de 5.000 persones i s'ha convertit en una tradició important tant per als habitants del municipi com per als seus voltants. Aquesta festa ofereix una àmplia programació d'activitats i entreteniment per a tots els públics.

Entre les activitats destacades de l'edició d'enguany es troben les actuacions en directe de grups de música com la xaranga "en Ambar", el grup de flamenc "Taranto" i l'orquestra "La Pato". A més, hi ha hagut un parc infantil amb castells inflables per als més menuts i una discomòbil a les Pistes Esportives per a clausurar la jornada.

Dins de les mesures de seguretat i conscienciació, s'ha habilitat un Punt Violeta per a informar i prevenir agressions sexistes, així com un Punt de Salut i Informació sobre ITS (Infeccions de Transmissió Sexual) organitzat per l'IVAJ i CALCSICOVA.

Per als adolescents, s'han organitzat activitats alternatives d'oci en la zona de les Pistes Esportives, on poden gaudir de taules elèctriques per practicar surf, snowboard o skate.

En resum, la Festa de les Paelles de Nules ofereix una jornada de diversió, música en directe, activitats per a tots els públics i espais de conscienciació i prevenció, convertint-se en una cita esperada i destacada en la comarca de la Plana Baixa.

Te puede interesar
Lo más visto