Les Paelles de Nules són una tradicional festa que aplega milers de persones cada any.

A les Paelles de Nules, l'entreteniment musical i les actuacions en directe són una part important de l'esdeveniment.

General 30/04/2023 Redacció Redacció
IMG_5935

La Festa de les Paelles de Nules és una celebració que reuneix a més de 5.000 persones i s'ha convertit en una tradició important tant per als habitants del municipi com per als seus voltants. Aquesta festa ofereix una àmplia programació d'activitats i entreteniment per a tots els públics.

Entre les activitats destacades de l'edició d'enguany es troben les actuacions en directe de grups de música com la xaranga "en Ambar", el grup de flamenc "Taranto" i l'orquestra "La Pato". A més, hi ha hagut un parc infantil amb castells inflables per als més menuts i una discomòbil a les Pistes Esportives per a clausurar la jornada.

Dins de les mesures de seguretat i conscienciació, s'ha habilitat un Punt Violeta per a informar i prevenir agressions sexistes, així com un Punt de Salut i Informació sobre ITS (Infeccions de Transmissió Sexual) organitzat per l'IVAJ i CALCSICOVA.

Per als adolescents, s'han organitzat activitats alternatives d'oci en la zona de les Pistes Esportives, on poden gaudir de taules elèctriques per practicar surf, snowboard o skate.

En resum, la Festa de les Paelles de Nules ofereix una jornada de diversió, música en directe, activitats per a tots els públics i espais de conscienciació i prevenció, convertint-se en una cita esperada i destacada en la comarca de la Plana Baixa.

Te puede interesar
IMG_2665

Comencen les obres de la segona fase del carrer Zaporta

Redacció
General 13/09/2023

El trànsit estarà tallat a partir del dijous 14 de setembre fins que finalitzen els treballs amb el nou paviment assentat. L’actuació compta amb un pressupost de 119.000 euros i l’ajuda del Pla Avança de la Diputació de Castelló

eafesafa

La Policia Local celebra el dia del seu patró Sant Miquel

Redacció
General 01/10/2023

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, i el regidor de Policia i Governació, Fabián Flos, han passat revista aquest matí al cos de la Policia Local de Benicarló amb motiu de la celebració de la festivitat del seu patró, Sant Miquel

Lo más visto