Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Lamentablement, s'ha informat que un conductor de Castelló està sent investigat per un incident en què va atropellar a dos ciclistes i no va prestar assistència a les víctimes.

Entenc que hi ha informació addicional sobre l'incident. Segons les imatges de la carretera CV-13, la Guàrdia Civil ha pogut comprovar com el conductor implicat en l'accident va travessar la calçada en sentit contrari, provocant així la caiguda dels dos ciclistes.

General 02/05/2023 Redacció Redacció
blur-bike-on-crosswalk-2022-02-01-23-40-24-utc

Segons la informació proporcionada, la Guàrdia Civil està investigant un home de 67 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària i abandó del lloc de l'accident. A més, se li imputa un delicte de lesions per travessar la calçada i incorporar-se en sentit contrari, provocant la caiguda de dos ciclistes a la N-340 a l'altura de Torreblanca.

L'accident va tenir lloc al passat mes d'octubre, quan el vehicle circulava pel carril dret de la N-340 en direcció a Barcelona i va realitzar una maniobra perillosa al travessar la calçada i incorporar-se en sentit contrari al carril de la CV-13. Aquesta maniobra va provocar que dos ciclistes que circulaven pel voral en direcció a Càdiz caigueren en intentar evitar-lo.

Els agents de la Guàrdia Civil del Grup d'Investigació i Anàlisi del Trànsit del Subsector de Trànsit de Castelló han dut a terme una investigació per determinar l'autoria dels fets. Després de localitzar l'individu, se li està investigant com a presumpte autor d'aquests delictes. Les diligències de l'investigació han sigut entregades al Jutjat d'Instrucció número 5 de Castelló.

Aquestes accions il·legals en la conducció que posen en perill la seguretat vial i causen lesions a tercers són greus i poden tenir conseqüències legals per al presumpte autor. La justícia haurà d'avaluar les proves i prendre les mesures adequades segons les circumstàncies del cas.

Te puede interesar

Lo más visto

El dicrector de CEEI Castellón, Justo Vellón,  inaugurando la jornada

Se ha desenvolupat una dinàmica en la qual els assistents han realitzat preguntes als emprenedors, creant un ambient molt productiu i interessant

Redacció
Economía 03/10/2023

La jornada ha continuat amb una sessió informativa en la qual Elena Esteve, tècnica de creació d'empreses dels Centres de Dinamització Econòmica i Social de la Diputació de Castelló (CEDES), ha presentat els programes actius a la província de Castelló dissenyats per satisfer diverses necessitats d'emprenedors i empresaris, destacant les subvencions disponibles per recolzar projectes emprenedors

Newsletter