El passat 7 de maig, les autoritats van intervenir un total de 772 quilos de cocaïna que es trobaven a punt de ser introduïts per les costes de Barbate.

L'operació de confiscació de 772 quilos de cocaïna a les costes de Barbate, a més de la droga, també va implicar la confiscació de 22 fardells que contenien la substància. A més, les autoritats van descobrir dues armes curtes de foc municionades i preparades per a ser utilitzades.

Successos 08 de mayo de 2023 Redacció Redacció
2023-05-07_22_fardos_cocaina_01

La Guàrdia Civil ha aconseguit evitar la introducció d'una partida de 772 quilos de cocaïna per la costa de Barbate (Cadis). Després de detectar una embarcació sospitosa prop de la costa, els agents van respondre ràpidament i van interceptar la partida abans que els traficants poguessin fugir.

L'operació va ser realitzada per diverses unitats de Seguretat Ciutadana i l'Equip de Delinqüència Organitzada i Antidroga de la Guàrdia Civil de Cadis. Gràcies a la seva intervenció, es va poder recuperar una quantitat considerable de droga, concretament 22 fardells de cocaïna amb un pes total d'aproximadament 772 quilos. A més, es van confiscar dues armes curtes de foc, les quals estaven carregades i llistes per a ser utilitzades en l'interior del vehicle dels traficants.

Les autoritats continuen amb les diligències i investigacions per a localitzar els responsables d'aquest delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Aquesta operació representa un pas important en la lluita contra el narcotràfic i la protecció de la seguretat ciutadana.

Te puede interesar
Lo más visto