Nules s'ha unit a la Xarxa Valenciana d'Igualtat.

L'adhesió de Nules a la Xarxa Valenciana d'Igualtat és un pas important per al municipi en el treball cap a la igualtat de gènere.

Política 09 de mayo de 2023 Redacció Redacció
Xarrada08-05

La Directora General de l'Institut Valencià de les Dones, Maria Such, ha explicat els detalls de la posada en marxa de l'Agència d'Igualtat a Nules, que serà part de la Xarxa Valenciana d'Igualtat. Aquest servei comptarà amb dos professionals especialitzats en temes d'igualtat d'oportunitats i estarà destinat a la ciutadania.

A més, Nules ha rebut una assignació econòmica de l'Institut Valencià de les Dones per a desenvolupar accions en el marc del Pla Corresponsables 2023. Aquest pla té com a objectiu fomentar la conciliació de la vida personal, familiar i laboral des d'una perspectiva d'igualtat de gènere. Es promou la corresponsabilitat i la creació d'ocupació de qualitat en el sector dels cures, així com plans de formació en corresponsabilitat i cures dirigides als homes.

Això indica que l'Ajuntament de Nules i l'Institut Valencià de les Dones estan treballant conjuntament per promoure la igualtat d'oportunitats i la conciliació en el municipi.

Te puede interesar
Lo más visto