Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Nules s'ha unit a la Xarxa Valenciana d'Igualtat.

L'adhesió de Nules a la Xarxa Valenciana d'Igualtat és un pas important per al municipi en el treball cap a la igualtat de gènere.

Política 09/05/2023 Redacció Redacció
Xarrada08-05

La Directora General de l'Institut Valencià de les Dones, Maria Such, ha explicat els detalls de la posada en marxa de l'Agència d'Igualtat a Nules, que serà part de la Xarxa Valenciana d'Igualtat. Aquest servei comptarà amb dos professionals especialitzats en temes d'igualtat d'oportunitats i estarà destinat a la ciutadania.

A més, Nules ha rebut una assignació econòmica de l'Institut Valencià de les Dones per a desenvolupar accions en el marc del Pla Corresponsables 2023. Aquest pla té com a objectiu fomentar la conciliació de la vida personal, familiar i laboral des d'una perspectiva d'igualtat de gènere. Es promou la corresponsabilitat i la creació d'ocupació de qualitat en el sector dels cures, així com plans de formació en corresponsabilitat i cures dirigides als homes.

Això indica que l'Ajuntament de Nules i l'Institut Valencià de les Dones estan treballant conjuntament per promoure la igualtat d'oportunitats i la conciliació en el municipi.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter