És excel·lent veure que l'Agència Valenciana de Turisme ha destinat 50.000 euros a la Universitat Jaume I per a fomentar nous models turístics sostenibles.

L'objectiu de destinar aquests 50.000 euros a la Universitat Jaume I és impulsar iniciatives de formació en el camp del turisme sostenible i crear un futur observatori turístic a la província de Castelló.

Educació 15 de mayo de 2023 Redacció Redacció
CONVENIO UJI

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i la rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón, han signat un conveni de col·laboració per al desenvolupament de projectes d'investigació i formació per a nous models turístics sostenibles durant l'any 2023. A través d'aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana destinarà 50.000 euros per a realitzar un anàlisi de la situació actual de la província de Castelló i proposar un canvi cap a models turístics sostenibles, inclusius i responsables, en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i la transformació digital.

A més, l'informe resultant servirà com a base per a la creació d'un observatori turístic a la província de Castelló. Aquest estudi serà realitzat per investigadors de diferents grups d'investigació de la Universitat Jaume I. A més, el conveni inclou la realització de jornades i tallers per a destins i agents turístics relacionats amb les necessitats identificades a partir dels resultats d'aquest projecte.

Aquesta col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Universitat Jaume I té com a objectiu promoure el desenvolupament d'un turisme sostenible i responsable a la província de Castelló, a través de la investigació, la formació i el treball conjunt amb els actors del sector turístic.

Te puede interesar
Lo más visto