Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El Dia Internacional dels Museus és una celebració anual que té lloc el 18 de maig, i al Belles Arts de Castelló es va iniciar amb la presentació de les noves visites guiades.

Durant la setmana del 15 al 21 de maig se celebra el DIMCAS (Dia Internacional dels Museus a Castelló), i es desenvolupen diverses activitats per celebrar aquesta ocasió.

Cultura 16/05/2023 Redacció Redacció
230516_EDUC_Foto1_DIM_Castellon

Aquest esdeveniment és organitzat per diverses institucions com l'Institut Valencià de Cultura, la Diputació de Castelló, l'Ajuntament de Castelló de la Plana i altres sis municipis més de la comarca.

Una de les activitats destacades és la posada en marxa de les noves visites guiades al Museu de Belles Arts de Castelló. Aquests recorreguts temàtics estan dirigits per Victoria Falcó i s'han dissenyat per abordar temes com la salut, la igualtat de gènere, la interculturalitat i la crisi climàtica. Aquestes visites busquen ampliar el coneixement de la col·lecció i promoure la diversitat, la sostenibilitat i la participació de les comunitats.

El museu també celebra el DIMCAS amb diversos esdeveniments, com el concert 'Free Impro' del Col·lectiu d'Improvisació Musical de Castelló i la presentació de Sara Águeda amb 'L'arpa de la nostra terra', que inclou danses i cançons de la música tradicional. A més, es realitzaran jornades de formació dirigides a docents dels centres educatius que acolliran el projecte 'La biblioteca itinerant'.

L'Espai d'Art Contemporani de Castelló també participa en el DIMCAS amb l'obertura de l'exposició 'Sneckdown', una mostra col·lectiva que reuneix el treball de nou artistes joves internacionals.

Per obtenir més informació sobre les activitats i descarregar el programa complet, es pot visitar el lloc web de l'IVC i consultar el programa DIMCAS.

Te puede interesar

PORTADA CONCURSO FOTO LOCAL 2023 VALENCIA-1-1-1

El Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) juntament amb l'Ajuntament d'Almenara ha convocat el XLV Concurs de Fotografia Local "Vila d’Almenara"

Redacció
Cultura 04/08/2023

El termini per a presentar les col·leccions fotogràfiques està obert fins al 28 d'octubre a les 12 de la nit. Les fotografies presentades han de tenir com a temàtica principal Almenara i poden incloure paisatges, naturalesa, edificis, monuments, activitats, festes o costums locals. Les imatges poden ser en blanc i negre, virades o a color, amb tècnica lliure

IMG_7220

L'Estany Fest es presenta com a festival referent de les platges de Nules

Redacció
Cultura 14/07/2023

L'Estany Fest, el festival de música i cultura de Nules, s'ha presentat com a festival referent de les platges de la localitat. Amb l'objectiu d'impulsar l'oferta turística i cultural de la zona costanera, aquest esdeveniment es converteix en una cita destacada per als amants de la música i l'oci estival.

Lo más visto

Newsletter