L'Ajuntament de Morella ha expressat el seu rebuig a la modificació del projecte energètic de Forestalia.

La comarca dels Ports s'ha vist afectada per la línia d'evacuació del projecte energètic de Forestalia, la qual travessa terrenys d'explotacions agropecuàries i vivendes.

General 17 de mayo de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2022-03-29 at 13.39.51

L'anunci de la sol·licitud de modificació de l'autorització administrativa prèvia i de construcció i declaració d'utilitat pública dels parcs eòlics d'Aragó i la línia d'evacuació de molt alta tensió fins a Morella ha estat publicat al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) i s'ha posat en informació pública.

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha reiterat el rebuig al projecte i ha manifestat la preocupació pel fet que no s'han tingut en compte els habitatges, les explotacions agropecuàries, els paratges naturals i les zones protegides que es troben en el traçat de la línia. L'ajuntament s'oposa a la declaració d'utilitat pública i ha sol·licitat detalls sobre les modificacions proposades, ja que fins ara no han tingut accés a aquesta informació.

L'alcalde ha expressat el suport a les famílies i explotacions afectades per la línia de molt alta tensió que travessa el territori i ha destacat que prendre les accions adequades es decidirà en col·laboració amb les persones afectades, una vegada disposin de tota la informació.

Cal destacar que el projecte de Forestalia afecta dues comunitats autònomes, Aragó i la Comunitat Valenciana, ja que contempla tant els parcs eòlics com la línia d'evacuació de molt alta tensió (MAT).

Te puede interesar
Lo más visto