La Diputació de Castelló organitza la tercera edició de la fira "Castelló Ruta de Sabor" que tindrà lloc del 19 al 21 de maig a la Plaça de les Aules.

La tercera edició de la fira "Castelló Ruta de Sabor" comptarà amb la participació de onze productors de la província de Castelló, així com amb la presència dels tres restaurants de la província que han obtingut les prestigioses estrelles Michelin.

General 18 de mayo de 2023 Redacció Redacció
1024-1440

La "III Fira Castelló Ruta de Sabor" organitzada per la Diputació de Castelló es celebrarà del 19 al 21 de maig a la Plaça de les Aules de la capital. Aquest esdeveniment gastronòmic reunirà onze empreses productores de la província i comptarà amb la participació de tres xefs que ostenten estrelles Michelin. La fira estarà oberta divendres i dissabte de 10:00 a 14:00 hores, i diumenge de 10:00 a 15:00 hores.

Durant la fira, es realitzaran diverses presentacions de productes, tastos i demostracions gastronòmiques en directe. El públic assistent tindrà l'oportunitat de comprar els productes exhibits als estands.

Els xefs amb estrela Michelin de la província participaran en els showcookings programats. Alejandra i Emanuel del "Restaurante Atalaya" d'Alcossebre realitzaran una presentació el dissabte a les 12:00 hores. Miguel Barrera de "Cal Paradís" de la Vall d'Alba tindrà el seu showcooking dissabte a les 19:30 hores, i Raúl Resino del "Restaurant Raúl Resino" de Benicarló tancarà la fira amb el seu showcooking diumenge a les 12:00 hores.

El programa de la fira inclou diverses presentacions de productes i activitats durant els tres dies. Les presentacions començaran divendres amb el "Consell Regulador de la D.O.P Carxofa de Benicarló" i "Pobillecologics". Dissabte, hi haurà la presentació de "Magistratus Mermeladas", el showcooking del "Restaurante Atalaya", i la presentació de "Bodegas Besalduch Valls Belmunt". Diumenge, es realitzaran les presentacions de "Fruits de la Terra", el showcooking de "Raúl Resino", i les presentacions de "La Posteta" i "Tomata de Penjar".

Aquesta fira és una oportunitat per als visitants de conèixer i gaudir dels productes gastronòmics de la província de Castelló, així com d'aprendre de la mà de reconeguts xefs en els showcookings i altres activitats programades.

Te puede interesar
Lo más visto