Morella celebra el Dia Internacional dels Museus 2023 amb entrada gratuïta a tots els seus museus.

Els i les visitants poden disfrutar del Castell, el Museu Temps de Dinosaures, la Basílica Arxiprestal i la Presó del segle XIV

Cultura 18 de mayo de 2023 Redacció Redacció
2023-05-18 Dia internacional dels museus

Avui, 18 de maig, és una jornada especial a Morella ja que s'uneix a la celebració del Dia Internacional dels Museus. Amb aquesta ocasió, tots els museus i monuments de la ciutat ofereixen entrada gratuïta als visitants. Aquesta iniciativa promou la importància dels museus en el desenvolupament de la societat i permet que els visitants gaudeixin de la història i els racons de Morella.

Els museus i monuments que obren les seves portes gratuïtament són el Castell de Morella, el Museu Temps de Dinosaures, la Presó del segle XIV i la Basílica Arxiprestal de Santa Maria la Major. Aquesta és una gran oportunitat per conèixer tota la riquesa cultural i històrica de la ciutat.

La regidora de Cultura i Patrimoni, Rocío Querol, ha destacat la importància d'aquesta jornada i ha animat a tots a visitar Morella i aprofitar l'ocasió per descobrir la seva història.

El Dia Internacional dels Museus 2023 té com a lema "Museus, sostenibilitat i benestar" i l'ICOM organitza aquesta iniciativa per connectar amb el públic i destacar el paper essencial dels museus en la societat i el seu desenvolupament.

Els horaris d'obertura dels museus són els següents: el Castell de Morella de 11:00 a 19:00 hores, el Museu Temps de Dinosaures i la Presó del segle XIV de 11:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 19:00 hores, i la Basílica Arxiprestal de 11:00 a 14:00 hores i de 15:00 a 18:00 hores. Aprofiteu aquesta oportunitat per gaudir de tot el que Morella ofereix en el Dia Internacional dels Museus.

Te puede interesar
Lo más visto