L’Escola d’Estiu de Morella estarà en funcionament des del 26 de juny fins al 4 d'agost, oferint una programació completa i diversa.

Gràcies per la informació addicional. Segons les indicacions, el termini de matrícula per a l'Escola d'Estiu de Morella està obert fins al 16 de juny. És important destacar que hi ha un màxim de 100 places disponibles i es donarà prioritat a l'alumnat empadronat.

Educació 19 de mayo de 2023 Redacció Redacció
2022-06-27 Escola d'Estiu 3

El servei es prestarà durant sis setmanes, des del 26 de juny fins al 4 d'agost, en les instal·lacions del CEIP Mare de Déu de Vallivana. L'horari serà de 10.00 h a 14.00 h, de dilluns a divendres, i estarà destinat a alumnes compresos entre Infantil dos anys i el segon cicle de Primària.

Per a formalitzar la matrícula, cal omplir i signar els fulls d'inscripció amb les dades sol·licitades i realitzar el pagament corresponent a l'entitat bancària. El full i el resguard de pagament s'han de fer arribar a les oficines municipals o enviar-los per correu electrònic. Es recorda que hi ha un màxim de 100 places disponibles, amb prioritat per a l'alumnat empadronat al municipi, aquell que s'inscriga per al període complet i de menor a major edat.

A més, s'aplica un descompte del 15% en el servei per a aquelles famílies que estiguen en possessió del carnet +3, de família monoparental o monomarental. El full d'inscripció serà facilitat a les famílies a través del col·legi i del servei municipal Morella Informa.

La regidora d'Educació, Ana Adell, ha destacat la importància d'aquest servei per a facilitar la conciliació familiar durant els mesos de vacances i ha explicat que el període de matrícula és essencial per a planificar les necessitats específiques del servei. Així mateix, ha destacat que els preus de la matrícula es mantenen respecte a l'any passat i que s'atén a l'alumnat des d'Infantil dos anys fins al segon cicle de Primària.

Te puede interesar
Lo más visto