Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L’Escola d’Estiu de Morella estarà en funcionament des del 26 de juny fins al 4 d'agost, oferint una programació completa i diversa.

Gràcies per la informació addicional. Segons les indicacions, el termini de matrícula per a l'Escola d'Estiu de Morella està obert fins al 16 de juny. És important destacar que hi ha un màxim de 100 places disponibles i es donarà prioritat a l'alumnat empadronat.

Educació 19/05/2023 Redacció Redacció
2022-06-27 Escola d'Estiu 3

El servei es prestarà durant sis setmanes, des del 26 de juny fins al 4 d'agost, en les instal·lacions del CEIP Mare de Déu de Vallivana. L'horari serà de 10.00 h a 14.00 h, de dilluns a divendres, i estarà destinat a alumnes compresos entre Infantil dos anys i el segon cicle de Primària.

Per a formalitzar la matrícula, cal omplir i signar els fulls d'inscripció amb les dades sol·licitades i realitzar el pagament corresponent a l'entitat bancària. El full i el resguard de pagament s'han de fer arribar a les oficines municipals o enviar-los per correu electrònic. Es recorda que hi ha un màxim de 100 places disponibles, amb prioritat per a l'alumnat empadronat al municipi, aquell que s'inscriga per al període complet i de menor a major edat.

A més, s'aplica un descompte del 15% en el servei per a aquelles famílies que estiguen en possessió del carnet +3, de família monoparental o monomarental. El full d'inscripció serà facilitat a les famílies a través del col·legi i del servei municipal Morella Informa.

La regidora d'Educació, Ana Adell, ha destacat la importància d'aquest servei per a facilitar la conciliació familiar durant els mesos de vacances i ha explicat que el període de matrícula és essencial per a planificar les necessitats específiques del servei. Així mateix, ha destacat que els preus de la matrícula es mantenen respecte a l'any passat i que s'atén a l'alumnat des d'Infantil dos anys fins al segon cicle de Primària.

Te puede interesar

IMG_1948

La Diputació de Castelló ha publicat el llibre “Aules buides, escoles oblidades” dels periodistes Ernest Nabàs i Javier Andrés

Redacció
Educació 01/07/2023

Aquesta obra tracta sobre la situació de les escoles rurals a la província de Castelló i posa de manifest els reptes i dificultats que afronten aquestes comunitats educatives. És una crònica exhaustiva i emotiva que pretén donar visibilitat a aquesta realitat i generar consciència sobre la importància de garantir l’accés a l’educació de qualitat en tots els àmbits geogràfics

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter