Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Diputació de Castelló ha aprovat les bases per a participar en el XLIV Certamen Provincial de Bandes de Música, que tindrà lloc el 2023.

Les audicions del XLIV Certamen Provincial de Bandes de Música de Castelló se celebraran els dies 1 i 2 de juliol a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

Cultura - Música 22/05/2023 Redacció Redacció
4547 9-07-22 TROBADA DE BANDAS RAW _DSC3685

Les seccions establertes en funció del nombre de músics permeten agrupar les bandes segons les seves característiques i garantir una competència justa. A més, la limitació en el nombre de bandes participants en cada categoria contribueix a gestionar adequadament el certamen.

El sorteig que es realitzarà davant de representants de la Diputació, la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i les pròpies societats musicals assegura la transparència i imparcialitat en el procés de selecció.

Les audicions programades per als dies 1 i 2 de juliol a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló seran una oportunitat per a les bandes participants de demostrar la seva habilitat i interpretació musical. La prova ambdues obres, una de lliure elecció i una obligatòria, permetrà avaluar la seva versatilitat i domini del repertori.

Finalment, el reconeixement en forma de premis i la destinació de la quantitat de 59.900 euros per a programes i activitats provincials relacionades amb el certamen incentivaran l'excel·lència i promouran la difusió de la música de banda a la província de Castelló.

És una gran iniciativa per a promoure la cultura i donar suport a les societats musicals i a l'art de la música de banda a la Comunitat Valenciana.

Te puede interesar

Presentacio_logo_papa_luna_1

Peníscola posa imatge a l'Any Papa Luna

Redacció
Cultura 29/03/2023

El consistori ha creat un logotip que ha integrat en la seua imatge corporativa i projectarà en cadascuna de les seues comunicacions institucionals per a testificar el seu compromís amb la divulgació de la seua condició de Ciutat Pontifícia

Lo más visto

Newsletter