El taller d'ocupació d'atenció sociosanitària a Morella, una iniciativa destinada a proporcionar formació pràctica i experiència laboral en el camp de l'atenció sociosanitària als participants.

En el taller d'ocupació d'atenció sociosanitària a Morella, l'alumnat rep formació i realitza pràctiques en diferents àmbits, incloent el Centre de Dia, la residència San Juan Bautista i també en tasques d'atenció a domicili.

General 22 de mayo de 2023 Redacció Redacció
2023-05-22 Pràctiques taller d'ocupació atenció sociosanitària

L'equip del taller d'ocupació d'atenció sociosanitària de persones en el domicili de Morella ha començat les pràctiques als centres de la ciutat, aportant suport als diferents serveis que s'ofereixen des del Centre de Dia. Aquestes pràctiques inclouen tasques a la cuina i el transport, així com l'atenció als domicilis dels usuaris i usuàries que ho necessiten. També han iniciat les seves pràctiques a la residència de la tercera edat San Juan Bautista.

La regidora de Benestar Social i Gent Gran, Malú Blasco, ha destacat l'èxit del taller i ha assenyalat que ara ja es realitzen pràctiques reals als centres de la tercera edat de Morella. Des del mes de novembre, quan va començar el curs, els participants han rebut formació teòrica i pràctica, incloent simulacions per a preparar-los adequadament. La regidora ha subratllat la importància d'aquesta formació per ampliar els serveis disponibles a la ciutat.

El taller dóna formació a un grup de 10 persones en les diferents tasques d'atenció sociosanitària en el domicili. Té una durada d'un any i combina classes teòriques i pràctiques per garantir un servei de qualitat pel benestar de les persones grans i dependents, tant en centres com en domicilis. Durant els primers mesos, les classes teòriques i les simulacions es van realitzar a les instal·lacions de la Formació Permanent d'Adults de l'edifici Fundació Caixa Castelló.

Actualment, el servei d'atenció a la gent gran del Centre de Dia de Morella té un total de 25 places, totes elles ocupades. A més, la residència San Juan Bautista compta amb 56 usuaris i usuàries, cobrint totes les places disponibles.

Te puede interesar
Lo más visto