L'Ajuntament de Benicarló ha anunciat la licitació del projecte de disseny i instal·lació de la senyalització turística de la localitat.

Efectivament, el projecte de disseny i instal·lació de la senyalització turística de Benicarló forma part de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI). L'import de la licitació és de 244.818,88 euros i les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins al dia 6 de juny.

General 24 de mayo de 2023 Redacció Redacció
benicarlo2_reduida

Gràcies per l'actualització de la informació. Com heu mencionat, l'Ajuntament de Benicarló ha publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic la licitació per a la contractació del disseny, producció, subministrament i instal·lació de suports de senyalització turística a la localitat. Aquesta iniciativa està en línia amb els objectius establerts en el Pla Estratègic de Turisme.

A més de millorar la senyalització existent, el contracte inclourà la retirada de la senyalització obsoleta. L'objectiu és proporcionar una millor orientació, informació i transmetre els valors d'identitat de Benicarló com a destinació turística, així com consolidar la imatge corporativa desitjada.

És important destacar que aquest projecte de senyalització turística està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI). Això demostra el compromís de l'Ajuntament amb el desenvolupament sostenible i la millora de la infraestructura turística de la localitat.

Les empreses interessades tenen fins al 6 de juny per presentar les seves ofertes, i l'import total de la licitació és de 244.818,88 euros.

Te puede interesar
Lo más visto