El municipi d'Onda ha rendit homenatge a l'equip juvenil femení del Club Handbol Onda per la seva destacada victòria en el Campionat d'Espanya.

Les "guerreres" del Club Handbol Onda van aconseguir el títol de campiones d'Espanya el passat diumenge, i van ser aclamades i animades per l'afició local en el pavelló Víctor Cabedo.

Esports 24 de mayo de 2023 Redacció Redacció
NDP- Handbol

És fantàstic veure com l'equip juvenil femení del Handbol Onda ha estat homenatjat per la seva victòria en el Campionat d'Espanya. L'acte de recepció al Raval de Sant Josep i l'entrega d'un obsequi per part de l'alcaldessa Carmina Ballester són mostres de reconeixement i suport cap a aquestes "guerreres" i el seu èxit esportiu.

L'equip va enfrontar-se a rivals forts en la fase final, però va demostrar el seu talent i determinació per arribar a la final i guanyar el títol. La victòria ajustada en la final contra el Montequinto va generar una gran emoció entre l'afició, que va animar l'equip fins al final.

És remarcable el recorregut d'aquest equip des dels seus inicis com a infantils, passant per cadets, fins aconseguir aquests èxits en la categoria juvenil. Aquesta trajectòria exemplifica el treball dur i la dedicació d'aquestes jugadores i el seu entrenador.

Desitgem al Handbol Onda tot el millor en el Campionat d'Espanya femení cadet i esperem que continuen brindant-nos més alegries en el futur.

Te puede interesar
Lo más visto