Es posa en marxa el procés de licitació per al lot 2 de les oficines del Servei d'Atenció a les Persones

El lot en qüestió fa referència a l'equipament intern de l'oficina i té un valor de 166.332,42 euros. Aquest projecte de posada en marxa del Servei d'Atenció a les Persones està inclòs dins de l'Estratègia DUSI, la qual rep cofinançament dels fons europeus FEDER

General 27 de mayo de 2023 Redacció Redacció
04

L'Ajuntament de Benicarló ha anunciat a la Plataforma de Contractació de l'Estat la licitació del segon lot per a l'equipament de les obres de reforma i distribució del Servei d'Atenció a les Persones (SAP), que estarà ubicat a l'edifici administratiu de la plaça del Doctor Pera.

Aquesta licitació inclou els tancaments, les instal·lacions, els revestiments i l'equipament de les oficines, amb un valor de 166.332,42 euros i un termini de presentació d'ofertes que finalitzarà el 14 de juny.

El primer lot del contracte, que abasta la reforma i distribució de l'espai, ja està en curs i es preveu que les obres finalitzin a principis de juliol. Un cop adjudicat, el segon lot tindrà un termini d'execució de 3 mesos, de manera que es preveu que les obres conclouran a la tardor de 2023.

El nou espai d'atenció a la ciutadania, anomenat SAP (Servei d'Atenció a les Persones), ocuparà la planta baixa i primera planta de l'edifici administratiu de la plaça del Doctor Pera, i centralitzarà tota l'atenció en un únic espai adequat per a les necessitats tant de l'administració com dels ciutadans i ciutadanes.

La implementació del SAP forma part de l'Estratègia DUSI, que rep finançament conjunt dels fons europeus FEDER.

Te puede interesar
Lo más visto