Neleta Boo García serà la reina de les Festes Patronals de Benicarló 2023

La jove benicarlanda, que representa al Club de Tennis Fair Play de Benicarló, estarà acompanyada de huit dames, la dulcinea, i quatre dames i dos cavallers infantils. Anna Fonollosa Caballer, arquitecta i il·lustradora, ha creat el cartell que representarà les festes.

Cultura 13 de junio de 2023 Redacció Redacció
2reines_22-23

Benicarló ja té reina de les Festes Patronals 2023. Es tracta de la jove Neleta Boo García, triada dissabte passat en Magatzem de la Mar en un emotiu acte al qual van assistir autoritats, familiars i amics. Neleta Boo va ser l'única interessada a ser reina, per la qual cosa no va ser necessari un sorteig.


A més de la reina 2023 i representant del Club de Tennis Joc net de Benicarló, també van presentar a la Cort d'Honor: Marina Flores Esteller (Dama Popular), Teresa Foix Negre (Dama Popular), Daniela Capella Febrer (Associació dels Amics de Sant Gregori), Avril Martínez Ayza (Centro de Estudios del Maestrazgo), Ainara Pérez Salvador (Coral Polifònica Benicarlanda), Karla Pinós Sánchez (CBE Madison), Ana Juan Pitarch (Penya El Barranquet) i Elisa Forés Soriano (CD Benicarló). La dulcinea serà Meritxell Barajas Martí.


Pel que respecta a les dames de la Cort Infantil són: Julia González Santos, Laia Aicart Arrufat, Emma Carrillo Julián i Alba Urgilles Ortiz. I els cavallers de la Cort Infantil són: Izan Santana Cuartero i Arnau Monroig Sánchez.


Un altre misteri descobert en l'esdeveniment del dissabte va ser el cartell que mostrava la pròxima celebració patronal. L'artista és l'arquitecta i il·lustradora Anna Fonollosa Caballer, que va crear un cartell que representen moments festius amb el centre històric com a centre neuràlgic en tres nivells diferents: passat, present i futur. El cartell commemora el 500 aniversari de les Festes Patronals que se celebra enguany.

Te puede interesar
Lo más visto