Bernabé Sangüesa ha pres possessió com a alcalde de Morella en un acte solemne celebrat recentment

Després de guanyar les eleccions locals i obtenir el suport de la majoria dels regidors, Sangüesa ha assumit oficialment el càrrec com a màxim representant del municipi

Política 17 de junio de 2023 Ricardo Villalba Ricardo Villalba
2023-06-17 Ple extraordinari presa de possessió de l'alcaldia-3

En la XII legislatura de la ciutat de Morella, Bernabé Sangüesa, del partit Independents per Morella, ha pres possessió com a alcalde i encapçalarà l'equip de govern. La nova corporació municipal està integrada per cinc regidors del PSPV-PSOE, quatre d'Independents per Morella i dos del Partit Popular.

El ple de constitució de la nova corporació municipal ha començat amb la formació de la mesa d'edat, que està conformada pels edils de més i menys edat, en aquest cas Joan Carles Marcobal i Bernabé Sangüesa. Després, la resta de membres han promès o jurat el càrrec. Finalment, s'ha dut a terme la votació per a l'elecció de l'alcalde, amb sis vots a favor de Bernabé Sangüesa, d'Independents per Morella, i cinc vots a favor de Rhamsés Ripollés, del PSPV-PSOE.

Els cinc regidors i regidores del PSPV-PSOE en la nova corporació són Rhamsés Ripollés, Mari Carmen Escuder, Joel Pascual, Ana Adell i Joan Carles Marcobal. Pel que fa als quatre representants d'Independents per Morella, es tracta de Bernabé Sangüesa, Javier Amela, Ana Belen Soro i Ruth Martínez. Finalment, els dos regidors del Partit Popular són Jesús Ortí i Jesús Lecha. Aquesta diversa composició política busca representar els diferents punts de vista i interessos de la ciutadania de Morella en l'administració local.

Te puede interesar
Lo más visto