L’Ajuntament d’Onda obri el seu ‘Mercat d’Idees’ per a animar als veïns a participar en les polítiques municipals

Per tal de recollir les opinions dels veïns sobre l’entorn urbà, els membres de la corporació municipal han realitzat una visita al mercat dels dijous per prendre nota de les seues suggeriments

General23 de junio de 2023RedaccióRedacció
IMG_1830

Per a consultar les seues suggeriments sobre les necessitats de millora de la ciutat, l'Ajuntament d'Onda ha inaugurat el 'Mercat d'Idees'. Les aportacions dels veïns seran valuoses per a dissenyar el nou Pla de Rehabilitació de l'Entorn Urbà, amb l'objectiu de convertir la localitat en un lloc més accessible, atractiu i habitable.

Amb l'intenció d'estar més a prop de la ciutadania i escoltar les seues peticions, el Tinent d'Alcalde de Governança Participativa, Vicent Bou, i altres membres de la corporació municipal han establert el seu estand en el mercat itinerant que se celebra els dijous.

Cal destacar que aquesta iniciativa compta amb el suport del Pla Conviure de la Generalitat Valenciana i té com a objectiu millorar la qualitat de vida dels veïns mitjançant la revitalització de l'espai urbà construït.

Per a aquells interessats en compartir les seues idees, també es disposa d'una opció en línia. A través d'un formulari disponible a la pàgina web de l'Ajuntament (http://bitly.ws/Jg8Y) fins al 1 de juliol, es podran realitzar les aportacions pertinents.

Te puede interesar
Lo más visto