La Escoleta d'Estiu té lloc a Onda, oferint l'oportunitat de conciliar les famílies de més de 500 xiquets i xiquetes

Els xicotets gaudiran de tres modalitats: 'activitats esportives', 'treball amb ceràmica' i 'Jocs Olímpics' durant els mesos de juny a setembre

General 23 de junio de 2023 Redacció Redacció
NDP-. Onda Escoleta Estiu

Aquest matí ha donat inici l'Escoleta d'Estiu 2023 a Onda, on els xiquets i xiquetes han començat una nova etapa amb més de 500 matriculats. Durant el període del 23 de juny fins al 8 de setembre, es realitzaran diverses activitats lúdico-educatives perquè puguen gaudir al màxim de l'estiu i les seues vacances, fent nous amics i retrobant-se amb els seus companys d'escola.

L'Escoleta tindrà lloc en tres localitzacions: el col·legi Pío XII, el Pavelló Multifuncional i el Museu de l'Azulejo Manolo Safont. L'horari serà de 9.00 h a 13.00 h, amb un servei d'acollida disponible des de les 7.30 h fins a les 9.00 h i de les 13.00 h fins a les 14.30 h, per a facilitar la conciliació familiar.

La modalitat "ceràmica", que tindrà lloc al Museu de l'Azulejo, es centrarà en activitats artístiques com tallers d'argila. La modalitat "esportiva", en el Pavelló Multifuncional, inclourà jocs cooperatius, dansa i altres tipus d'esport. La modalitat dels "Jocs Olímpics" se centrarà en conèixer aquest esdeveniment esportiu i tindrà lloc al col·legi Pío XII. Les tres modalitats compartiran activitats educatives, excursions i exercici físic perquè els més menuts tinguen un estiu molt complet.

La regidora d'Educació i Infància, María Ojeda, ha declarat: "Amb aquesta programació, els xiquets i xiquetes d'Onda gaudiran d'un estiu divertit i educatiu". "L'escoleta és una eina fonamental en la planificació familiar i la conciliació dels pares i mares, per això sempre intentem que tinga la màxima qualitat i oferisca solucions a totes les famílies", ha afegit.

A més, el Casal Jove d'Onda també ofereix la seua pròpia escoleta d'estiu, amb excursions, pel·lícules, jocs d'aigua i una gran varietat d'activitats lúdico-educatives. L'horari és de 9.30 h a 13.00 h, i culminarà amb una gran festa de l'aigua el 31 d'agost. Per a assistir, cal inscriure's a través del lloc web joventut.onda.es.

Te puede interesar
Lo más visto