El CEEI Castelló organitza una jornada per a abordar la implementació d'un programa d'innovació oberta

La jornada, organitzada en el marc de la plataforma SOMMOS_connecta, tenia com a finalitat informar i ajudar els agents a implementar iniciatives d'innovació oberta

Economía 27 de junio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1899

Aquest dimarts, el Centre Europeu d'Empreses i Innovació de Castelló (CEEI Castelló) ha organitzat una sessió de capacitació en el marc de la plataforma de cooperació empresarial "SOMMOS_connecta". La jornada, titulada "Com implementar un programa d'innovació oberta?", s'ha centrat en la metodologia CV INNOVA i ha tingut com a objectiu proporcionar als agents les eines per a desenvolupar iniciatives basades en innovació oberta i fomentar la connexió entre les empreses.

L'esdeveniment ha tingut lloc a la seu del CEV Castelló, combinant el format presencial i virtual. Durant la sessió, Alexandra Badoiu, responsable de Desenvolupament de Negoci i Innovació i coordinadora del programa CV INNOVA en el CEEI Castelló, ha dirigit el taller. Un total de 9 agents de diferents àrees de la província, com ara l'Ajuntament de Castelló, CEV, SECOT i FUE-UJI, han assistit per a conèixer els beneficis de la innovació oberta i la cooperació empresarial.

La metodologia CV INNOVA ha demostrat ser efectiva en les edicions anteriors del programa, treballant amb reptes plantejats per empreses tractors i innovadores. Aquesta iniciativa ha contribuït a la connexió entre 10 empreses i 91 solucions aplicades. L'objectiu és continuar promocionant la innovació oberta per a fomentar el creixement econòmic, la transferència de coneixement i la millora de la qualitat de vida a la província de Castelló.

El CEEI Castelló celebra la bona acollida d'aquestes iniciatives, ja que contribueixen a enfortir l'ecosistema emprenedor a la regió. Amb aquesta sessió, es busca compartir l'experiència del CEEI Castelló en matèria d'innovació oberta amb els agents del sector empresarial, posant èmfasi en la metodologia utilitzada en el programa CV INNOVA.

El CEEI Castelló, amb 25 anys d'experiència, té com a objectiu fomentar la cultura emprenedora i la innovació local. A través del suport i assessorament a emprenedors i empreses, el CEEI Castelló contribueix a la creació i consolidació d'empreses innovadores que generen riquesa i ocupació a la regió.

Te puede interesar
Lo más visto