l'Amics Castelló ha presentat la documentació necessària i ha realitzat el pagament de la inscripció a la Federació Espanyola de Bàsquet

El club ha aconseguit obtenir un any més l'aval de 150.000 euros i els gairebé 36.000 euros que demana la Federació Espanyola de Bàsquet per a realitzar la inscripció

Esports 10 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2077

D'aquesta manera, el club castellonenc complirà la seua novena temporada consecutiva en la segona lliga del bàsquet espanyol, set de les quals va jugar amb el nom de TAU Castelló. Enguany, l'equip s'ha inscrit inicialment com Amics Castelló, que va ser el nom que va prendre en la seua primera temporada a la LEB Oro en la qual no va tindre un patrocinador principal.

El millor resultat de l'Amics Castelló en aquestes nou temporades ha estat l'obtenció de dues classificacions per als play-off d'ascens, en la temporada 17-18 contra el Melilla i en la temporada 20-21 contra el HLA Alicante, on no va poder passar de la primera eliminatòria en ambdós casos.

A més, en aquestes dues últimes temporades, s'han quedat a les portes de classificar-se per a aquests play-off, que són l'accés a la Lliga Endesa. D'altra banda, el segon equip jugarà la seua cinquena temporada consecutiva en la quarta categoria del bàsquet espanyol, sempre amb l'aposta del club de ser un equip de formació amb jugadors de la pedrera.

El club ja està immers en la campanya d'abonats, en la qual té com a objectiu augmentar la massa social. Pel que fa a l'aspecte esportiu, els castellonencs continuen donant passos importants en la confecció de l'equip.

Te puede interesar
Lo más visto