L'equip de govern es va reunir ahir amb el veïnat d'Ortells per escoltar les seues preocupacions i propostes de millora

Es va destacar l'estat precari d'algunes zones del poble amb problemes estructurals, com escletxes en les cases i risc d'enderroc

General 16 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2165

L'ajuntament buscarà l'ajuda de la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana per a fer front a aquestes actuacions, ja que no pot assumir-les per si mateix.

El veïnat també va plantejar altres problemes, com les condicions de certes vivendes i de l'església del poble, que presenten escletxes i problemes estructurals. L'alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, va subratllar la importància de solucionar aquests problemes i va prometre una comunicació més freqüent amb el veïnat d'Ortells.

Altres peticions senzilles es van traslladar en aquesta reunió, com traslladar la pista esportiva al jardí botànic per evitar creuar la carretera per a jugar. També es van demanar actuacions de manteniment en l'enllumenat públic, les baranes, els llavadors i la teulada del cementeri. La neteja forestal d'alguns accessos i punts del poble ja està prevista amb la brigada de la Mancomunitat Taula del Sènia. El veïnat va sol·licitar també millorar l'accés a la casa social i que albergue un servei de bar, així com un manteniment constant a Ortells.

Te puede interesar
Lo más visto