La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha assistit a la presa de possessió del nou president de la Generalitat, Carlos Mazón

“La província necessita recuperar una atenció sanitària de qualitat així com serveis i infraestructures que són claus per als castellonencs”, explica la presidenta

Política 18 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2188

“Des de la Diputació de Castelló ens posem al servei de la Generalitat Valenciana amb lleialtat i diàleg per a donar solucions a les preocupacions dels castellonencs, complir amb les seues expectatives i respondre a les necessitats reals de la gent, als grans reptes que té la nostra província”, ha explicat la presidenta.

“Volem estabilitat, creixement econòmic i que la província de Castelló torne a enlairar i, per això, treballarem des de la Diputació des de la sensatesa i la gestió responsable junt al president de la Generalitat Valenciana”, explica Marta Barrachina.

La presidenta de la Diputació reivindica la necessitat que es recupere el CICU per a la província de Castelló, que s'augmenten les unitats de prevenció de càncer de mama, instal·lant equips d'última generació a Segorbe, Onda i l'Alcora, així com la necessitat d'un nou Hospital General a Castelló, entre altres mesures. “Treballarem per a recuperar els serveis sanitaris perquè tots els castellonencs, visquen on visquen, tinguen els mateixos drets i atencions sanitàries”, explica Marta Barrachina.

De la mateixa manera, la presidenta de la Diputació també es compromet a treballar de la mà amb el president de la Generalitat perquè la província avance quant a infraestructures es refereix. “La província de Castelló no pot quedar-se arrere i ha de rebre allò que és de justícia”, ha afegit Marta Barrachina.

“El president de la Generalitat, Carlos Mazón, coneix la realitat de la Comunitat Valenciana i sap quines són les necessitats de la província de Castelló així com d'Alacant i València, per la qual cosa el treball i les objectius són comuns i ajudaran a impulsar el nostre territori”, ha conclòs la presidenta de la Diputació, Marta Barrachina.

Te puede interesar
Lo más visto