Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Onda forma a 11 persones aturades de llarga durada majors de 45 anys per obrir-los noves oportunitats laborals

Un total de onze persones d'Onda que es trobaven en risc d'exclusió laboral, per tenir més de 45 anys i ser aturades de llarga durada, s'han graduat avui del curs 'Operacions auxiliars de serveis administratius i generals'

Educació 19/07/2023 Redacció Redacció
IMG_2202

Es tracta d'una formació bàsica, de 240 hores i dos mòduls, que els obrirà les portes per treballar en tasques d'administració empresarial.

Aquesta iniciativa ve de la mà de l'Ajuntament d'Onda i està finançada, amb un pressupost de 90.000 euros, per Fons Europeus del Pla de Formació, Transformació i Resiliència 'Next Generation', dins de la línia d'inversió dirigida a col·lectius vulnerables.

La formació s'ha desenvolupat al centre d'Ocupació Onda Inserta i els alumnes han adquirit competències en comunicació verbal i no verbal per aplicar en el treball i, d'altra banda, han après a gestionar amb eficàcia l'ús del correu electrònic i altres eines informàtiques, a més de conèixer com es gestionen els documents de forma en línia i de forma física en els arxius.

Pel que fa a això, l'edil de Projectes Europeus, Innovació, Ocupació i Emprenedoria, Vicent Bou, ha afirmat que "des d'aquest Ajuntament treballem de la mà d'Europa perquè cap ondí es quede enrere i amb iniciatives com aquesta incentivem la inclusió laboral dels ondins que més ens necessiten".

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter