Recortes Zero tanca la campanya demanant el vot a l'esquerra que no accepta els retalls

L'últim dia de campanya, Recortes Zero ha llançat un comunicat demanant el vot a la gent d'esquerra

Política 23 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2243

El comunicat va acompanyat d'un vídeo on la cap de comunicació, Lucía de la Torre, afirma que Recortes Zero defensarà sempre les llibertats davant els atacs a la democràcia, "com els que estem veient aquests dies", en referència a la censura de VOX o als atacs al moviment feminista i LGTBI.

"Però el més important és qui ens puja la llum, la cistella de la compra o les hipoteques", afirma Lucía de la Torre. En el vídeo es denuncia que "la realitat és que aquest govern està gestionant i permetent" el que assenyalen com "un atracament de bancs i monopolis", i "sense tocar ni un cèntim dels seus beneficis".

En el missatge es subratlla que "la solució no pot vindre de donar ajudes a costa de l'endeutament públic, cal redistribuir la riquesa". Segons Recortes Zero, "això significa comptar amb una part dels enormes beneficis obtinguts a costa de la majoria de la societat per reinvertir-los en crear nova riquesa i ocupació, millorant tots els serveis". En el comunicat, Recortes Zero subratlla que "hi ha tota una concepció de l'economia, la política i el nostre país diferent en l'alternativa i el programa que Recortes Zero defensem, i es pot veure en les nostres mesures", enumerant vuit mesures principals.

Te puede interesar
Lo más visto