Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Recortes Zero tanca la campanya demanant el vot a l'esquerra que no accepta els retalls

L'últim dia de campanya, Recortes Zero ha llançat un comunicat demanant el vot a la gent d'esquerra

Política 23/07/2023 Redacció Redacció
IMG_2243

El comunicat va acompanyat d'un vídeo on la cap de comunicació, Lucía de la Torre, afirma que Recortes Zero defensarà sempre les llibertats davant els atacs a la democràcia, "com els que estem veient aquests dies", en referència a la censura de VOX o als atacs al moviment feminista i LGTBI.

"Però el més important és qui ens puja la llum, la cistella de la compra o les hipoteques", afirma Lucía de la Torre. En el vídeo es denuncia que "la realitat és que aquest govern està gestionant i permetent" el que assenyalen com "un atracament de bancs i monopolis", i "sense tocar ni un cèntim dels seus beneficis".

En el missatge es subratlla que "la solució no pot vindre de donar ajudes a costa de l'endeutament públic, cal redistribuir la riquesa". Segons Recortes Zero, "això significa comptar amb una part dels enormes beneficis obtinguts a costa de la majoria de la societat per reinvertir-los en crear nova riquesa i ocupació, millorant tots els serveis". En el comunicat, Recortes Zero subratlla que "hi ha tota una concepció de l'economia, la política i el nostre país diferent en l'alternativa i el programa que Recortes Zero defensem, i es pot veure en les nostres mesures", enumerant vuit mesures principals.

Te puede interesar

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter