Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Falomir destaca que Espanya ha dit “un no rotund” a un pacte de dretes i confia en un govern estable de Sánchez que treballe per la convivència i el creixement econòmic

El secretari general socialista valora positivament el suport obtingut pel PSPV als comicis del 23J i celebra que la ciutadania espanyola haja invertit la tendència a l’alça de l’extrema dreta a Europa

Política 26/07/2023 Redacció Redacció
IMG_2278

El secretari general del PSPV de Castelló, Samuel Falomir, ha fet una valoració positiva del suport obtingut pel Partit Socialista en les eleccions del 23J “perquè creixem en suport i perquè hem aconseguit parar a Espanya un govern de regressió en drets i llibertats”. Falomir ha destacat que “al nostre país la gent ha apostat per la moderació i ha dit un ‘no’ rotund a l’estil ‘trumpista’ de PP de Núñez Feijóo i Vox”.

Davant l’executiva, reunida per a valorar els comicis generals, el cap dels socialistes ha demanat un govern estable que permeta que l’Estat espanyol avance i que treballe per la convivència, el creixement econòmic i el benestar social. “La ciutadania, lliurement, ha definit per a Espanya un escenari polític progressista i l’única persona que el pot liderar és el president Pedro Sánchez”. El representant socialista ha celebrat que l’electorat espanyol haja donat una lliçó a Europa “en invertir la tendència a l’alça de l’extrema dreta a tot el vell continent”. Recorda que, en aquest procés electoral, Vox s’ha deixat pel camí quasi la meitat d’escons.

Respecte als resultats a nivell provincial, Samuel Falomir ha remarcat que milloren els registres de 2019 amb més paperetes amb el símbol del puny i la rosa, arribant a fregar la barrera dels 100.000 vots. “Hi ha molt de partit per davant i traurem totes les forces perquè les institucions tornen a estar dirigides per persones que estan a favor dels drets de les dones, la dignitat de la classe treballadora, del futur de les pensiones i de la diversitat de l’amor”. Falomir ha afirmat que els ciutadans “han sabut valorar els avanços tot i les circumstàncies difícils”. “Els espanyols prefereixen progrés, la política econòmica responsable i els avanços en drets i llibertats”.

Amb un panorama diferent a la Comunitat Valenciana, amb l’extrema dreta al comandament de la Generalitat amb la benedicció del PP de Mazón, Falomir ha animat a la militància a donar el major de si per a defendre de la censura i l’odi tots els avanços en matèria social i d’igualtat que hem assolit des de 2015”. “La ciutadania ha sigut taxativa en dir que vol governs per a la majoria i allunyats del fanatisme que representen PP i Vox a la nostra terra”. “Seguirem avançant des del compromís amb els drets i les llibertats d’aquest país”.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter