Falomir destaca que Espanya ha dit “un no rotund” a un pacte de dretes i confia en un govern estable de Sánchez que treballe per la convivència i el creixement econòmic

El secretari general socialista valora positivament el suport obtingut pel PSPV als comicis del 23J i celebra que la ciutadania espanyola haja invertit la tendència a l’alça de l’extrema dreta a Europa

Política 26 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2278

El secretari general del PSPV de Castelló, Samuel Falomir, ha fet una valoració positiva del suport obtingut pel Partit Socialista en les eleccions del 23J “perquè creixem en suport i perquè hem aconseguit parar a Espanya un govern de regressió en drets i llibertats”. Falomir ha destacat que “al nostre país la gent ha apostat per la moderació i ha dit un ‘no’ rotund a l’estil ‘trumpista’ de PP de Núñez Feijóo i Vox”.

Davant l’executiva, reunida per a valorar els comicis generals, el cap dels socialistes ha demanat un govern estable que permeta que l’Estat espanyol avance i que treballe per la convivència, el creixement econòmic i el benestar social. “La ciutadania, lliurement, ha definit per a Espanya un escenari polític progressista i l’única persona que el pot liderar és el president Pedro Sánchez”. El representant socialista ha celebrat que l’electorat espanyol haja donat una lliçó a Europa “en invertir la tendència a l’alça de l’extrema dreta a tot el vell continent”. Recorda que, en aquest procés electoral, Vox s’ha deixat pel camí quasi la meitat d’escons.

Respecte als resultats a nivell provincial, Samuel Falomir ha remarcat que milloren els registres de 2019 amb més paperetes amb el símbol del puny i la rosa, arribant a fregar la barrera dels 100.000 vots. “Hi ha molt de partit per davant i traurem totes les forces perquè les institucions tornen a estar dirigides per persones que estan a favor dels drets de les dones, la dignitat de la classe treballadora, del futur de les pensiones i de la diversitat de l’amor”. Falomir ha afirmat que els ciutadans “han sabut valorar els avanços tot i les circumstàncies difícils”. “Els espanyols prefereixen progrés, la política econòmica responsable i els avanços en drets i llibertats”.

Amb un panorama diferent a la Comunitat Valenciana, amb l’extrema dreta al comandament de la Generalitat amb la benedicció del PP de Mazón, Falomir ha animat a la militància a donar el major de si per a defendre de la censura i l’odi tots els avanços en matèria social i d’igualtat que hem assolit des de 2015”. “La ciutadania ha sigut taxativa en dir que vol governs per a la majoria i allunyats del fanatisme que representen PP i Vox a la nostra terra”. “Seguirem avançant des del compromís amb els drets i les llibertats d’aquest país”.

Te puede interesar
Lo más visto