Onda fomenta l'alimentació saludable i els hàbits responsables a través del comerç local

Amb aquesta iniciativa es pretén promoure una alimentació equilibrada i variada que garanteixi un aport nutricional adequat

General 29 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2313

L'Ajuntament d'Onda continua endavant amb la seva aposta per consolidar-se com a ciutat saludable i, de la mà d'una professional en el tractament nutricional, promou una nova iniciativa per conscienciar sobre l'alimentació sana i els hàbits responsables a través del comerç local d'Onda.

L'ajuntament ha preparat una sèrie de vídeos per difondre per les xarxes socials i les televisions locals durant aquest estiu, en els quals Mar Serrano, la nutricionista que s'ha incorporat a l'ajuntament, explica com garantir un aport nutricional necessari i calories en funció de les característiques de cada veí.

A més a més, els ondencs també coneixeran alguns dels aliments equilibrats i mètodes essencials per dur una correcta alimentació durant l'època estival. Tot això amb les recomanacions dels productes naturals que es poden adquirir al comerç local i al mercat municipal.

Pel que fa al tema, el regidor responsable de l'àrea de Ciutat Saludable, Paco Pastor, ha declarat que: "els objectius principals que persegueixem amb aquesta campanya són millorar la qualitat de vida dels veïns i cuidar del nostre entorn, alhora que promovem el comerç local".

Te puede interesar
Lo más visto