Benlloch implica a la Cambra de Comerç en la futura Oficina municipal de captació d'inversions i nous projectes

El alcalde de Vila-real, José Benlloch, s'ha reunit aquest matí amb la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Dolores Guillamón, i el seu secretari general, Jesús Ramos, en la seua qualitat de regidor d'Economia, Innovació i Fons Europeus

General 01 de agosto de 2023 Redacció Redacció
IMG_2352

Àrees que el primer edil s'ha reservat en aquesta legislatura "per a reforçar i liderar directament des de l'Alcaldia durant els pròxims anys l'impuls econòmic, comercial i industrial de la ciutat".

Amb aquest objectiu, Benlloch treballa en la creació d'una Oficina municipal de captació d'inversions i nous projectes, que posarà en marxa en 2024 i per a la qual ha plantejat la col·laboració de la Cambra, "a través del potent conveni que tenim i que tan bons fruits ens ha donat en els últims anys". "Portem ja temps treballant en aquesta oficina especial, no sense dificultats, pels greus problemes de l'Ajuntament que arrosseguem per l'herència econòmica, la gestió de la crisi de la covid-19, amb 4,6 milions d'euros invertits, o l'impacte de la guerra russa contra Ucraïna, que ha generat un increment exponencial de la factura energètica i de proveïdors", lamenta l'alcalde. Aquesta oficina, afig, "serà un instrument d'impuls, agilització de tràmits i recerca d'inversions i subvencions fonamental per a la nova Vila-real del segle XXI, que hem de construir entre tots i totes".

Per a això, Benlloch vol implicar les entitats econòmiques i acadèmiques amb presència en la ciutat, com la Fundació Caixa Rural Vila-real, a través d'Efecte Vila-real, la Fundació Globalis, la Universitat Jaume I o la UNED.

Te puede interesar
Lo más visto