Nules comença aquest cap de setmana les Festes de la Mar. A més, Mascarell també celebra les festes patronals en honor a la Mare de Déu dels Àngels

El divendres, els nulers i les nuleres ja poden gaudir a la mar de Nules dels primers actes festius en honor a Sant Roc, amb exhibicions de vaques i bou embolat

Cultura 05 de agosto de 2023 Redacció Redacció
NIT FAROLETS 2022

El dissabte, continuaran els actes taurins i tindrà lloc la tradicional Travessia Marítima a la Mar de Nules. El diumenge, es commemorarà el Dia Mundial dels Fars amb diferents activitats organitzades per l'Associació Platges de Nules, com un taller de retallables del Far de Nules i una ruta nocturna anomenada "El far i els seus torrers, un passeig junt al mar".

Les festes en honor a Sant Roc s'allargaran fins al pròxim dimecres, 16 d'agost. Durant aquests dies, hi haurà diferents actes festius com la tradicional Fira d'Oportunitats i la Fira d'ONG, així com actuacions musicals amb artistes com Laia Pizà i Marc Miralles, Ferran Loop i una discomòbil de remember patrocinada pels Quintos del 97.

Els més menuts també tindran el seu espai amb tallers, jocs i un parc aquàtic infantil a la Terrassa de l'Estany. El 12 d'agost es commemorarà el Dia Mundial de la Joventut amb diverses activitats amb el suport del Club de Lectura Cosas&Musas i Alfons Pérez "Malparlat". Durant tot el període festiu, hi haurà diversió per a tots els gustos i edats a Nules i Mascarell.

Te puede interesar
Lo más visto