Salomé Pradas, consellera d'Infraestructures i Medi Ambient, ha anunciat que la Generalitat treballarà per consolidar l'aeroport de Castelló com una infraestructura estratègica

Pradas ha destacat que aquesta instal·lació pot proporcionar un servei de qualitat no només als ciutadans de la Comunitat Valenciana, sinó també a altres possibles usuaris situats en un radi de 300 quilòmetres

General 06 de agosto de 2023 Redacció Redacció
230802_foto_aerocas

Durant la seua visita a les instal·lacions, la consellera ha assenyalat que l'aeroport ha batut el rècord mensual de passatgers al juliol, amb un total de 38.726, superant en més del 18% el registre anterior més alt de 32.630 passatgers al juny. A més, ha destacat que durant els set primers mesos de l'any, l'aeroport ha acumulat un total de 158.573 usuaris, superant ja el rècord anual de passatgers de l'any anterior que era de 149.339.

Pradas ha subratllat que la base de Castelló opera enguany amb el nombre més gran de vols de la seua trajectòria, amb onze rutes regulars, i ha marcat com a objectiu assolir els 250.000 passatgers a finals d'any.

La consellera ha destacat que la Generalitat treballarà en la millora dels accessos a l'aeroport i en l'arribada de noves companyies que operen de manera regular en aquesta infraestructura. A més, ha destacat la importància de potenciar les diverses vies d'activitat de l'aeroport i avançar en l'estratègia de diversificació, convertint aquesta infraestructura en un focus d'oportunitats per a l'ocupació, la innovació i la formació, no només per als ciutadans de Castelló, sinó també per als usuaris d'altres comunitats.

Te puede interesar
Lo más visto