La Costa Blanca lidera les previsions pel pont d'agost amb més del 90% de reserves confirmades

L'atractiu d'esdeveniments com el Medusa Festival o el "Castell de l'Olla" impulsen les ocupacions dels destins d'Altea i Cullera al "ple tècnic"

Cultura 10 de agosto de 2023 Redacció Redacció
5aa171b8-d679-4fea-2b6a-970593b3c692

Encara que el festiu nacional enguany cau en dimarts, el culmen de la temporada estival no defrauda. La província d'Alacant és a dia d'avui la major zona d'interés per gaudir aquests dies amb Benidorm i la Costa Blanca en dades consolidades de reserves al 90%, que s'elevaren en tres punts d'ara divendres amb els turistes més endarrerits.


Benidorm 90%
Costa Blanca 90,1%
Província de València 84,2%
Província de Castelló 84,8%


La tendència a l'alça que arrossegava setmanes enrere, es veu motivada per la diversitat de l'oferta de la Comunitat Valenciana que durant aquests dies acull esdeveniments com el Medusa Festival a Cullera o els focs artificials del "Castell de l'Olla", que fan que destinacions com Altea a dia d'avui ja es trobin en el desitjat "ple tècnic" amb una ocupació del 94%.


La província de València, amb un 60% de mercat nacional, continua amb la seua positiva marxa i registra ja una ocupació del 84,2%. Amb un 45% dels hotels enquestats amb registres per damunt del 90% i un 30% del conjunt, amb totes les seues habitacions reservades. Són els hotels ubicats en destinacions de costa com Gandia els més triats pels turistes, roçant gairebé el 90% de reserves "on the books".

L'ocupació mitjana per a la província de Castelló per a aquests dies, se situa en pràcticament un 85%, destacant la fidelitat del mercat nacional que representa un 87% del total. Amb quasi un 40% dels hotels de la mostra estadística anotant xifres superiors al 90% i amb expectatives de cobrir les últimes habitacions disponibles en aquests últims dies.

El president de HOSBEC ha manifestat que "es confirmen els auguris que portem anunciant fa setmanes, amb reserves a la província d'Alacant per damunt del 90% i amb expectatives de vendre part de l'inventari disponible a la província de València i Castelló per poder donar un últim impuls en les ocupacions. No obstant això, Fede Fuster fa èmfasi en què "no cal obsessionar-se amb batre rècords, ja que les dades són ja molt positives i hi ha altres punts als quals també cal donar importància com són la rendibilitat hotelera i, per descomptat, la fidelitat i satisfacció del client perquè triï novament la Comunitat Valenciana com a futur destí de vacances".

Te puede interesar
Lo más visto