Incertesa per la celebració de Cevisama

La indústria taulellera mundial està pendent d'aquest esdeveniment

General 26 de junio de 2020 REDACCIÓ
cevisama

En els últims dies s'ha cancel·lat l'edició de 2020 de Cersaie, la fira taulellera celebrada a la ciutat de Bolonya, a causa del coronavirus. La fira italiana ha decidit cancel·lar per no poder organitzar un esdeveniment internacional d'aquestes característiques amb les condicions adequades. Ara, totes les mirades se centren en la celebració de Cevisama celebrada en la Fira de València. 

En la passada fira, l'edició 2020, Cevisama va comptar amb quasi 90.000 visitants. La pròxima cita marcada per a la celebració d'aquest esdeveniment és del 9 al 12 de febrer. No obstant això, no és clar si podrà celebrar-se o no. Mentrestant, la Fira de València està preparant-se per a acollir esdeveniments sota les mesures de seguretat estipulades per Sanitat. 

En el Manual de Mesures de Seguretat elaborat per Fira de València enfront de la COVID-19 es contemplen: control de temperatura, màscares i gel hidroalcoholic res més arribar a la fira, es gestionarà l'accés amb la distància de seguretat pertinent. Així mateix, hauran mampares de protecció. Quant a l'interior del recinte, s'han ampliat els llocs d'exposició així com els corredors. Pel que fa a la celebració de jornades o congressos les sales seran desinfectades després de cada ús. 

Te puede interesar
Lo más visto