L'Ajuntament de Peníscola aprova la contractació de càmeres de videovigilància

Es pretén instal·lar 48 càmeres als principals accessos i vies de connexió del centre amb les urbanitzacions, a més d'un centre de control a la Policia Local

General 12 de agosto de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-08-11 at 09.58.16

En una sessió extraordinària i pública de la Junta de Govern Local, l'Ajuntament de Peníscola ha donat inici a l'expedient per a la contractació del subministrament, instal·lació i manteniment d'un sistema de videovigilància de control i gestió del trànsit, en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística promogut per la Regidoria de Serveis, Mobilitat i Accessibilitat, en col·laboració amb l'àrea de Turisme.

La licitació inclourà la redacció del projecte, el subministrament i la instal·lació del sistema, l'establiment del centre de control a la Policia Local, la posada en marxa i la formació del personal, així com el manteniment inicial.
L'Ajuntament té previst instal·lar un total de 48 càmeres de vídeo als accessos viaris a la localitat, al centre i als enllaços amb les urbanitzacions.

L'objectiu d'aquesta instal·lació és disposar d'informació sobre els fluxos de trànsit i millorar la seguretat en tot el terme municipal. L'import destinat a aquest projecte és de 195.000€, una partida que s'emmarca dins del PST i que compta amb el suport financer del Govern, la Generalitat i l'Ajuntament mateix.

Te puede interesar
Lo más visto