Onda aposta per atraure noves inversions industrials amb campanyes a Espanya després del seu èxit en països europeus

L'Ajuntament i la Cambra de Comerç reediten la promoció internacional d'Onda Logistic Bou: "És un moment crucial per a l'avanç econòmic d'Onda i aquesta campanya reflecteix el nostre compromís amb el desenvolupament industrial"

Economía 14 de agosto de 2023 Redacció Redacció
Onda Medieval_02

L'Ajuntament d'Onda, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló, ha reeditat la campanya de promoció internacional del parc industrial sota la marca Onda Logistic Mediterranean Business Park.

En aquesta ocasió, després de l'èxit de campanyes anteriors al Regne Unit, França i Països Baixos, es pretén reforçar la presència d'ondalogistic.com a Espanya amb l'objectiu d'incrementar la captació d'inversors en el mercat nacional i amplificar la marca d'Onda com a lloc idoni per a invertir.

Aquestes accions es mantindran durant sis mesos, durant els quals es pretén aconseguir uns resultats semblants o, fins i tot, superiors als de l'última campanya realitzada el 2022, la qual va aconseguir captar l'atenció de 674 potencials inversors, que provenien, sobretot, d'Espanya, França i el Regne Unit, tot i que també arribaven d'Argentina, Portugal, Bèlgica o Suïssa.

Pel que fa a això, el regidor d'Indústria, Vicent Bou, ha destacat que "aquest és un moment crucial per a l'avanç econòmic d'Onda i aquesta campanya reflecteix el nostre compromís constant amb el desenvolupament industrial i la creació d'oportunitats per a inversors nacionals i internacionals".

Ondalogistic.com

En aquest sentit, la pàgina web d'Onda Logistic continua donant fruits, ja que en els mesos de maig a juliol de 2023, s'ha aconseguit un total de 1,7 milions d'impressions i 1.992 visites. Pel que fa a les seccions que atrauen major interès, es troben 'Oferta de sòl i naus' en la qual els inversors poden conèixer les parcel·les disponibles per a ubicar les seves empreses i 'Raons per a invertir', en la qual l'Ajuntament promociona les avantatges fiscals per a totes aquelles empreses que decideixin apostar per Onda.

Te puede interesar
Lo más visto