L'Hotel Intur Bonaire aconsegueix la certificació en Sostenibilitat atorgada per Bioscore Sustainability

Aquesta certificació és el resultat d'una auditoria positiva que avalua les pràctiques i protocols implementats per l'hotel en àrees com emissions, energia, aigua, residus, restauració i responsabilitat social

General 16 de agosto de 2023 Redacció Redacció
IMG_7421

Bioscore Sustainability és una plataforma especialitzada en sostenibilitat turística que té com a objectiu guiar el sector en el seu camí cap a la consciència i el respecte pel medi ambient i la societat.

En un pas més cap al seu compromís amb el medi ambient i la societat, Hoteles Intur ha aconseguit la certificació en Sostenibilitat atorgada per Bioscore Sustainability. Aquesta certificació valida les pràctiques empresarials de Hoteles Intur que busquen un impacte positiu en el seu entorn i reflecteixen una planificació i presa de decisions més conscients.

L'Hotel Intur Bonaire, situat a Benicàssim, es va sotmetre a una exhaustiva auditoria que va avaluar el seu rendiment en àrees clau: emissions, energia, aigua, residus, restauració i responsabilitat social. La certificació reflecteix el compromís de la cadena hotelera en la recerca de pràctiques més sostenibles i responsables.

El director general de Hoteles Intur, Iker Llano, va subratllar que la cadena està implementant un pla estratègic per a aconseguir objectius de desenvolupament sostenible en la seua activitat. Aquest pla es centra a reduir l'impacte ambiental i garantir un resultat positiu per a l'entorn en què operen. Llano va destacar la importància de la col·laboració amb grups d'interès, com clients, proveïdors i l'equip humà, en aquesta recerca contínua de millora i en oferir la millor experiència possible als clients en els establiments i destinacions Intur.

Te puede interesar
Lo más visto