Onda millorarà l'accessibilitat del Mercat Municipal

L'ajuntament ha invertit al voltant de 200.000 euros en transformar el Mercat en un espai inclusiu i còmode Baila: "Aquestes iniciatives reflecteixen el nostre compromís amb la sostenibilitat, la inclusió i la millora contínua dels serveis"

General 18 de agosto de 2023 Redacció Redacció
cast

L'Ajuntament d'Onda continua compromès amb la seva visió de millora del Mercat Municipal, amb una sèrie d'iniciatives destinades a crear un entorn més accessible i còmode per a tots els veïns del municipi.

Com a part del seu compromís de millora, en el qual s'han invertit al voltant de 200.000 euros, l'ajuntament ha iniciat un projecte de reforma dels banys municipals al Mercat, amb l'objectiu de proporcionar instal·lacions modernes i còmodes que satisfacin les necessitats dels clients i comerciants.

En aquest sentit, la regidora de Comerç, Maria Baila, ha destacat que "aquestes iniciatives transformadores reflecteixen el nostre compromís amb la sostenibilitat, la inclusió i la millora contínua dels serveis per als ondenses".

Millores en accessibilitat

L'Ajuntament, compromès amb l'accessibilitat, ha treballat en millores al Mercat amb la instal·lació de rampes i l'optimització dels serveis. El projecte de reforma s'ha centrat en la construcció d'una rampa a l'accés des de la plaça d'Espanya, destinada a persones amb mobilitat reduïda.

També en la millora dels serveis públics mitjançant treballs de fontaneria i electricitat, juntament amb mesures per ampliar l'accessibilitat, com l'ampliació de les portes d'entrada i l'amplegament de passadissos.

Incentius al Reciclatge

A més, en un pas cap a la sostenibilitat i el foment del reciclatge, l'ajuntament ha introduït una innovadora màquina RECICLOS al Mercat Municipal. Aquesta màquina recompensa activament als ciutadans pel seu compromís amb el reciclatge de llandes i ampolles de plàstic de begudes.


Així, els residents d'Onda poden participar en el sistema de Devolució i Recompensa (SDR) d'Ecoembes en dipositar llandes i ampolles de plàstic de begudes a la màquina, impulsant la circularitat d'aquests materials.

Campanyes de dinamització

A més, l'ajuntament porta a terme nombroses campanyes de dinamització del comerç local i del Mercat Municipal amb l'objectiu de generar interès i estimular la seva activitat comercial.


Aquestes iniciatives busquen fomentar els valors del mercat com a producte de proximitat per a una alimentació sostenible i saludable, tracte personal, confiança i economia local.

Te puede interesar
Lo más visto