El Centre Xyz Organitza Una Visita Nocturna Al Conjunt Memorial De Darrere Del Castell D’Almenara

La cita serà dimarts que ve, 29 d'agost, a partir de les 20.30 hores a l'aparcament dels blocs

Cultura 25 de agosto de 2023 Redacció Redacció
visita nocturna

L'Ajuntament d'Almenara, a través del Centre d’Interpretació de la Línia XYZ, ha programat per al dimarts que ve, 29 d'agost, una visita nocturna guiada al Conjunt Memorial de Darrere del Castell. Sota la llum de la lluna, els participants tindran l'oportunitat de contemplar els blocs de ciment i les trinxeres que formen part d'aquesta històrica línia defensiva. A més, l'esdeveniment inclourà un sopar de tipus "pa i porta" i la lectura de fragments de diaris de soldats de l'època.

La visita està programada per començar a les 20.30 hores, amb el punt de reunió establert a la zona d'aparcament dels blocs de ciment de Darrere del Castell. Allà, els guies començaran amb les explicacions i la visita, dirigint-se després a la lectura de fragments de diaris de soldats de l'època que tenen vinculació amb el municipi d'Almenara. Posteriorment, a la mateixa esplanada dels blocs, es realitzarà el sopar "pa i porta", per continuar després amb la part de la visita centrada en explorar la zona de les trinxeres.

La visita és gratuïta i, en aquesta ocasió, no es requereix una inscripció prèvia. Els participants estan convidats a portar el seu propi sopar i beguda per gaudir durant l'activitat. Es recomana que vinguin amb calçat còmode i portin una frontal o llanterna per a millorar la visibilitat durant la visita nocturna.

Te puede interesar
Lo más visto