El PSPV de la província de Castelló celebra la constitució d'un nou equip de govern de tint progressista a Vilafamés

Segons el pacte sellat pel PSPV i Compromís, el partit valencianista ostentarà l'alcaldia durant un any i mig, per a cedir llavors la vara a l'actual portaveu socialista Abel Ibáñez

Política 05 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_5591

Des de l'Executiva Provincial s'avalua el procediment de canvi d'alcaldia, emparat per la llei, en considerar que la voluntat del poble és que les esquerres posen en comú els seus programes i punts de vista per a crear un govern potent de caire feminista, ecologista i compromés amb les persones. En els comicis del 28 de maig, la suma de les esquerres va superar tant en percentatge de vot com en nombre de regidors els aconseguits pel Partit Popular.

Durant la legislatura, el PSPV-PSOE assumirà un paper molt important en la gestió municipal i portarà endavant el seu full de compromisos amb la ciutadania, materialitzant tant els projectes iniciats la passada legislatura en l'alcaldia com els que encara estan per vindre. L'agrupació provincial lamenta que la decisió de l'ex alcaldessa del PP, Marisa Torlà, de no repetir la votació celebrada el 17 de juny, dia de la constitució dels ajuntaments, haja desembocat en aquesta moció de censura, previsible des d'un primer moment. La direcció provincial dona tot el seu suport a qui fora candidat a Vilafamés pel PSPV i actual portaveu, Abel Ibáñez, i tot l'equip de regidors perquè la seua tasca al si del govern siga exitosa i porte l'estabilitat política que el municipi necessita.

Te puede interesar
Lo más visto