El centre fpa paulo freire obri el període de matrícula per als cursos i tallers, tant de formació reglada com no reglada

Enguany s'impulsen els idiomes, especialment l'anglès, i s'ofereix com a novetat el taller de caixó flamenc i percussió

Educació 07 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
2023-09-07 Inici del curs a l'Escola Infantil-7

Ja està obert el termini de matrícula per a les classes, cursos, tallers i activitats del Centre de Formació de Persones Adultes Paulo Freire d'Almenara, amb vista al pròxim inici de curs. Cal assenyalar que les places són limitades.

En aquest sentit dins de l'oferta de formació reglada, segons ha explicat el director del Centre FPA Paulo Freire, Juan Pedro Navarro, enguany s'impulsen els idiomes, especialment l'anglès, on s'oferiran cursos de tots els nivells fins al B2, classes a les quals se sumaran els cursos d'anglés per a viatjar, després de l'èxit de les últimes convocatòries. A més, també s'oferiran cursos de valencià fins al C2. De la mateixa manera, també s'oferirà un any més el programa d'espanyol per a estrangers.

Juan Pedro Navarro ha destacat també en aquest apartat de formació reglada la importància que està adquirint el curs per a obtindre el graduat escolar en secundària, ja que és un títol important per a accedir a molts llocs de treball i que cada vegada es demanda més. Igualment, també un any més, destaca el taller de lectura i escriptura.

Pel que respecta a la formació no reglada, les classes de la qual començaran a l'octubre, es podran trobar tallers com els de noves tecnologies i informàtica, pintura i dibuix, Història de l'Art, restauració de mobles, ceràmica creativa i el de patchwork i costura creativa.

Quant a l'apartat musical enguany destaca com a novetat el curs de caixó flamenc i percursió, a càrrec de Laura Miñarro, que se sumarà a les classes de la Colla Ukelele, els cursos d'iniciació a la guitarra i de perfeccionament, o el taller de veu, a càrrec d'Eva Gómez.

En l'àmbit esportiu o físic, s'ofereix el curs de zumba i cardiofitness, així com el de pilates. Pel que respecta al ioga, com en els anys anteriors, als grups de matí i vesprada, se sumarà un grup vespertí que tindrà les seues classes en el Centre Social Miguel Hernández de la Platja Casablanca.

Finalment, per a l'alumnat jove s'ofereixen cursos de Funky hip hop amb dos grups d'edat, el de 6-8 anys i el de 9-12. També hi haurà  classes d’ukelele i d'iniciació a la guitarra.

Per a atendre tot el procés de matrícula i inscripcions el Centre FPA Paulo Freire d'Almenara ha ampliat el seu horari durant aquest mes de setembre, per la qual cosa estarà obert en horari d'atenció de dilluns a divendres al matí de 9 a 13.30 i a la vesprada de dilluns a dijous de 17 a 20 hores. El telèfon d'informació és el 96 262 35 20 i el correu electrònic [email protected]

Te puede interesar
Lo más visto