Pradas avança als alcaldes i a la Diputació de Castelló que en breu s'iniciarà l'obres per a reparar el pont de Forcall danyat per la DANA

Les obres de reparació del pas sobre el riu Bergantes duraran aproximadament un mes i s'han coordinat amb les corporacions solucions alternatives per al transport

General 08 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
afafawf

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori s'ha reunit aquest dijous amb els alcaldes i alcaldesses de Forcall, Sorita, Palanques, Morella (Ortells), Villlores, Olocau, La Mata i Todolella, així com amb el vicepresident tercer de la Diputació de Castelló, Héctor Folgado, per a avançar-los que les obres per a reparar els danys ocasionats per la recent DANA al pont d'accés a Forcall començaran "de manera immediata".

L'episodi recent de pluges torrencials va provocar en el pont de Forcall sobre el riu Bergantes alguns danys estructurals que han aconsellat que es suspenga l'accés al pas per al trànsit rodat i vianants.

La consellera ha explicat que l'expedient es tramitarà pel procediment d'urgència i que les obres de reparació començaran de manera immediata. El termini previst pels tècnics per a la conclusió de les obres serà d'un mes, aproximadament.

En la reunió, a més, s'han establert solucions de transport a demanda per als habitants de les poblacions afectades en coordinació amb els ajuntaments i la corporació provincial.

"La Conselleria accelerarà tot el possible els tràmits administratius així com les obres perquè la normalitat torni el més prompte possible als vuit municipis afectats pels danys que l'episodi de pluges torrencials va provocar en el pont d'aquesta localitat de la comarca dels Ports de Morella", ha dit la consellera.

Pradas també ha destacat que es mantindrà "una comunicació i coordinació constant" amb els alcaldes i alcaldesses per "atendre qualsevol altra circumstància sobrevinguda mentre duren les obres de reparació del pont".

Te puede interesar
Lo más visto