El Conseller d'Agricultura inaugurarà la LXXVI Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola de Nules

Aquesta fira agrària, considerada un referent al País Valencià, se celebrarà del 14 al 17 de setembre i compta amb el reconeixement de Festa d’Interés Turístic Autonòmic

General 10 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2640

L'acte inaugural tindrà la presència del Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, José Luis Aguirre, i del Director General de Desenvolupament Rural, Francisco Javier Benito, així com altres autoritats provincials, locals i representants del sector agrari.

Enguany, la fira incorpora diverses novetats, com "El Racó del Vi," un espai amb productes locals i degustacions gastronòmiques. També tindrà lloc el I Concurs de Gossos de Rabera de Nules i es reforçarà la zona dedicada al patrimoni i història agrícola. A més, es pretén potenciar els productes del camp i ampliar la secció de ramaderia.

La fira mantindrà el "Racó del Llaurador" amb ponències relacionades amb el sector i la participació d'entitats i associacions agràries.

L'esdeveniment inclourà demostracions, com la dels ferradors i el X Concurs de Forja, a més d'activitats per als més petits, com un taller de caça i natura. També hi haurà una exhibició d'oficis artesans.

A més dels expositors agraris, la fira comptarà amb representació d'altres sectors com l'automobilístic, associacions locals, artesans i el sector de la gastronomia i l'entreteniment.

Te puede interesar
Lo más visto