Nules anuncia els guanyadors dels locals de la decema edició de la ruta de les tapes

Bar Chalton, Gelateria La Constància i La Bodegueta de Macorina han estat els establiments guardonats

Cultura 12 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2658

L'Ajuntament de Nules ha anunciat els guanyadors de la X edició de la Ruta de les Tapes, uns premis que en aquesta edició es divideixen en quatre categories principals: millor tapa salada, dolça, còctel i premi especial Clemenules per utilitzar la taronja com a ingredient principal.

En aquest sentit, els premis s'atorgaran al Bar Chalton com a guanyador del premi a la millor tapa salada, a la Gelateria La Constància que ha obtingut el premi a la millor tapa dolça, i a La Bodegueta de Macorina que ha aconseguit el premi al millor còctel i el premi especial Clemenules.

En breu es realitzarà el lliurament de premis, donant per tancada aquesta edició de la Ruta de les Tapes que ha tingut una gran acceptació entre la ciutadania. Pel que fa a això, el regidor de Turisme, Guillermo Latorre, recorda que "una vegada més els bars, restaurants i pubs participants en aquesta edició de la Ruta de les Tapes ens han ofert delicioses tapes i còctels com a mostra de la diversitat de la gastronomia local"."

Te puede interesar
Lo más visto