Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'exposició "grans" del grup fotogràfic d'almenara rendirà homenatge a les persones majors de la localitat

També es podrà visitar la mostra del concurs de cartells anunciadors de les festes d'estiu i de les festes patronals

Cultura - Cine 12/09/2023 Redacció Redacció
IMG_2661

Dins de la programació de les festes patronals d'Almenara, divendres que ve començaran dues exposicions en la localitat, "Grans" a càrrec del Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) i la mostra del concurs de cartells de les festes d'estiu de la Platja Casablanca i de les festes patronals d'Almenara.

Així doncs, a partir de les 19 hores del divendres 15 de setembre en el Museu del Molí d’Arròs d’Almenara es podrà visitar la mostra fotogràfica titulada "Grans" a càrrec de GFAL en col·laboració amb l'ajuntament. L'exposició és un homenatge als nostres majors, dedicada a aquells i aquelles que han dedicat la seua vida al poble d'Almenara i al benestar de la nostra comunitat.

La mostra estarà composta per 48 fotografies de gent gran d'Almenara, realitzades per un grup de socis de GFAL com són: Falcó, Juana Gaspar, Juan Martínez, Pedro Martínez i Juana Romeu.

L'exposició fotogràfica estarà oberta des d'aquest divendres 15 de setembre fins al 14 d'octubre. Es podrà visitar els dies 16,17,21, 22, 24, i 25 de setembre d'11 a 13 hores i de 18 a 20 hores. Els dies 18, 19, 20 de setembre i a partir del 2 d'octubre de dilluns a divendres des de les 9.30 fins a les 14 hores. El Museu estarà tancat del 26 de setembre a l'1 d'octubre.

CARTELLS DE FESTES

D'altra banda, el Mercat Municipal d'Almenara, acollirà des del divendres 15 de setembre fins al 14 d'octubre l'exposició del concurs de cartells de les festes d'estiu de la Platja Casablanca i de les festes patronals d'Almenara. Cal recordar, que segons el torn rotatori habitual, enguany els cartells de les festes d'estiu han sigut realitzats per l'alumnat d'ESO de l'IES d'Almenara, mentre que els de les festes patronals han sigut elaborats per l’alumnat del CEIP Juan Carlos I.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter