S'ha completat amb èxit el projecte de renovació urbana del carrer Madrid i els seus carrers paral·lels

Aquesta iniciativa tenia com a principal objectiu millorar les condicions d'accessibilitat i mobilitat per als vianants en aquesta zona.

Política 14 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2680

L'alcalde, Samuel Falomir, acompanyat pels regidors d'Urbanisme i Mobilitat, Robert Tena i Ricardo Porcar, ha inspeccionat els resultats d'aquesta millora. L'Ajuntament de l'Alcora ha estat treballant en la millora de la urbanització i les infraestructures dels carrers del barri antic, prioritzant la millora de pavimentació i serveis.

En aquesta darrera fase del projecte, es van realitzar diverses accions, com la renovació de la xarxa d'aigua potable i el col·lector de sanejament, a més de la pavimentació dels vials. Aquestes obres van incloure la millora de les escales, tant en termes d'accessibilitat com d'estètica, amb la instal·lació de pedra natural i taulell ceràmic pintat a mà. També es van instal·lar baranes d'acer inoxidable en aquestes escales.

Aquest projecte ha contribuït a millorar significativament la qualitat de vida dels residents d'aquesta àrea, garantint un millor accés i mobilitat pels vianants i millorant les infraestructures bàsiques.

Te puede interesar
Lo más visto