Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

S'ha completat amb èxit el projecte de renovació urbana del carrer Madrid i els seus carrers paral·lels

Aquesta iniciativa tenia com a principal objectiu millorar les condicions d'accessibilitat i mobilitat per als vianants en aquesta zona.

Política 14/09/2023 Redacció Redacció
IMG_2680

L'alcalde, Samuel Falomir, acompanyat pels regidors d'Urbanisme i Mobilitat, Robert Tena i Ricardo Porcar, ha inspeccionat els resultats d'aquesta millora. L'Ajuntament de l'Alcora ha estat treballant en la millora de la urbanització i les infraestructures dels carrers del barri antic, prioritzant la millora de pavimentació i serveis.

En aquesta darrera fase del projecte, es van realitzar diverses accions, com la renovació de la xarxa d'aigua potable i el col·lector de sanejament, a més de la pavimentació dels vials. Aquestes obres van incloure la millora de les escales, tant en termes d'accessibilitat com d'estètica, amb la instal·lació de pedra natural i taulell ceràmic pintat a mà. També es van instal·lar baranes d'acer inoxidable en aquestes escales.

Aquest projecte ha contribuït a millorar significativament la qualitat de vida dels residents d'aquesta àrea, garantint un millor accés i mobilitat pels vianants i millorant les infraestructures bàsiques.

Te puede interesar

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter