Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Auditori Pedro Mercader de Benicarló està duent a terme una renovació per millorar la inclusió

L'espai escènic està creant un camerí adaptat per millorar l'accessibilitat de les persones amb discapacitat. Aquesta iniciativa forma part dels pressupostos participatius del 2022 i té un pressupost de 16.000 euros (IVA inclòs)

Política 14/09/2023 Redacció Redacció
IMG_2681

L'objectiu principal d'aquest projecte de millora és resoldre els problemes d'accessibilitat als camerinos de l'auditori. Es preveu habilitar un nou espai adaptat a la planta baixa, totalment accessible, juntament amb un bany adaptat per garantir la comoditat i inclusió de tots els usuaris.

Les obres de millora han començat a principis de setembre i es preveu que es completin a temps per a la reobertura de l'auditori el 1 d'octubre. Amb aquesta renovació, l'Auditori Pedro Mercader es converteix en un espai més inclusiu i accessible, especialment destinat a les companyies amb artistes amb discapacitat, però també a disposició de la resta d'usuaris i entitats que utilitzen l'auditori.

Aquesta iniciativa reforça l'aposta de Benicarló per la inclusió i l'accessibilitat en l'àmbit cultural, assegurant que l'Auditori Pedro Mercader sigui un espai sense barreres on tothom de la comunitat pugui gaudir de la cultura i l'entreteniment.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter